שוב שלום לכולם!
חבר'ה, תראו, קודם כל תודה שאתם מנסים לעזור לי. אבל שתהיו בריאים, אני כבר לא יודע מה לחשוב!
מצד אחד יש את uddla01 שנשמע לי מדווח אמין מאוד שאומר לי שזאת היא בתמונות, ואף מוסיף ואומר שבמציאות היא נראית אפילו יותר מהממת. כך גם golsoer שאומר שזאת באמת היא בתמונות.
מצד שני rookie ו- fun1 נשבעים שזאת בכלל לא היא.
אז שתי הערות:ל- rookie חשוב לי גם המראה וגם הפינוק. אני לא רוצה לנסוע עד לר"ג כדי לפגוש מישהי אחרת לגמרי ממה שציפיתי- גם אם הפינוק הוא חבל"ז(כמו שרבים העידו בפורום). שנית, אם התכוונתם אתה ו-fun1 שהיא לא דומה לתמונות בגלל פוטושופ/ריטוש וכדומה אז לא אכפת לי. העיקר שזאת באמת היא בתמונות. בכל מקרה תודה על העזרה לכולכם!
אז חבר'ה אני בכל מקרה אהיה לקראת סוף השבוע בת"א, אני אנסה להיפגש איתה(כבר הבנתי שיש לה לו"ז מטורף) ומקווה לא להתאכזב(חבר הזהיר אותי מנפילות קשות שקרו לו בתחום - זאת הסיבה שאני מנסה לברר כמה שיותר פרטים). אני פשוט לא רוצה שכל המאמץ יהיה לשווא, ובסוף הדרך תתגלה מישהיא שונה לחלוטין ממה שציפיתי.אז שוב, אני אשמח אם מישהוא יוכל לאשר לי באופן סופי ומוחלט שזו בכלל לא היא בתמונות, או שזאת באמת היא- ואני אשמח אם גם uddla01 יוכל לאשר זאת. בכל מקרה אני אנסה לפגוש אותה לקראת סוף השבוע בתקווה לא להתאכזב!
חבר'ה, בתודה מראש על כל העזרה!