כ כוסית רצח בת 18 עם תמונות אמיתיות - נופר - דף 3 - סקס אדיר

כוסית רצח בת 18 עם תמונות אמיתיות - נופר

21
[QUOTE=דרדסבא]

כל התגובות לא רלוונטיות לדעתי כי גם אני כמו המדווח המצוטט נדלקתי מייד מהתמונות ולא היה לי מנוח מלהגיע אליה.

לי לא הייתה שום בעייה לסכם איתה מראש על שני אקטים וזה בדיוק מה שקיבלתי. אותי היום היא לא תקתקה אבל חברה אין מה לרוץ אליה, היא אומנם נראית מעולה ויפה מאד לדעתי אבל קיימת פשרה במידת הליבראליות שלה כי היא מוצצת רק עם גומי אין מצב לאנאלי או לגמירה בפה. אין נשיקות צרפתיות ולכן תחושת הGFE חלקית בלבד. היא כן מסכימה לגמור לה על כל חלק בגוף ללא חיוב, חוץ מעל הפנים כי זה- בתוספת תשלום.

אני יצאתי מסופק וללא תחושה רעה, אולי הסוד הוא בסיכום המוקדם על 2 אקטים או בכימיה.
אין לי מושג מה מהם עבד לטובתי.

[/QUOTE]

קודם כל שיהיה ברור אני לא מצטער שניכנסתי איתה. אני מכיר אותה עוד ליפניכן ולמרות שקיוותי ידעתי מה הולך לקרות, אין מה לעשות ילדות בגיל הזה עושות לי את זה. אגב אם כבר מדברים על גיל היא בת 20 ולא 18 כמו שפורסם. אין לי מה לסגור איתה על שני אקטים כיוון שהאקט השיני בשבילי בזמן של 30 דקות יהיה עינוי. מה שכן הייתי מצפה ממנה שבזמן האקט יהיה מינימום של יחס ואת זה אין מימנה. נאלצתי להיסתפק בעובדה שהיא כוסית. שיהיה ברור עם כל הביקורת עדיין נהינתי.

22
אם אכן מדובר על קורל שעבדה בפינסקר אז נכון שמדובר בפצצה עולמית , כוסית ברמות גבוהות ביותר וזהו, מבחינת שירות על הפנים , מוצצת בלי , לא מוכנה שינגעו בה יותר מדיי ועל חריגים אפשר לשכוח , יש לציין שהייתי בין הלקוחות הראשונים שלה בפינסקר , ביומה הראשון הגעתי והיא נתנה שירות מעולה , מצצה בלי ושיתפה פעולה בכל דבר אבל כנראה שהבינה את הטריק והיופי שלה באמת מספיק כדי להיכנס איתה , אז בשביל מה להתאמץ יותר מדיי , מאוד חכמה הילדה !

24

[QUOTE=UNICORN]חברייה הצעירים , תתפכחו לא כל מה שנוצץ זהב הוא ....חבל על כספכם[/QUOTE]

תלוי מה כל אחד מחפש , אני לא הייתי הולך עם בחורות בנות 35-40 שנראות בינוני גם אם ייתנו שירות מעולה שכולל הכל (אנאלי , רימינג פשוט הכל ) צריך למצוא את האיזון

25
מסכים עם יודלה..

וגם לא כל כוס עשוי מ זהב .
אל תתנו לחרמנות שלכם (ולבחורצ'יק שלכם למטה) להחליט בשבילכם יותר מדיי,כי יש מצב שחיפזון יוביל אתכם לנפילה,למתוקתקים..איך שתיקראו לזה.

[QUOTE=UNICORN]חברייה הצעירים , תתפכחו לא כל מה שנוצץ זהב הוא ....חבל על כספכם[/QUOTE]
Follow your instincts, not your horniness

26

יא ראבק!!!! ידעתי! עוד כוסית שמתקתקת. חבל, חבל ושוב פעם חבל מאוד.

המראה האקזוטי שלה הוא בדיוק הטעם שלי. זה מה שאני מחפש. ישראלית שחומה, גבוהה, עם טיפה בשר בגוף(אנג'לינה המהממת היא דוגמא מצויינת).

טוב, אני עדיין מתלבט. נראה לי שנשאיר אותה כאופציה, אבל אחת האחרונות. לא יודע...דרדסבא דיווח שהייתה לו כימיה טובה איתה והוא לא תוקתק. נראה...אולי גם לי ישחק המזל(והכימיה). עד היום הצלחתי די הרבה פעמים להקסים בחורות עובדות שבאתי אליהן.

אולי גם הפעם? אולי...

לקסר2009-2-9 0:13:32
zooz

28
יחס ושירות טוב טמון בקסם האישי שהלקוח מביא עימו !

חיוך בריא - מבט ממגנט - גישה חברותית טובה - ומגע-יד רכה חושנית

לתת לה לגמור באורגזמה עילאית היא תזכור אותך לתמיד לטובה..מניסיון.

SEXHUNTER2009-2-9 0:37:37
Follow your instincts, not your horniness

29

יוניקורן אחי - אצל שרון לא הייתי ואצל אנג'לינה....נו...כל מילה מיותרת...חבל"ז!!!

פשוט נופר קולעת בול לטעמי בבחורות. כמו שאמרתי - היא נשארת כאחת האופציות האחרונות. בהזדמנות אולי אקפוץ אליה ואנסה לגרום לה "לזרום" קצת(היו לי פה ושם הצלחות בזה אך גם כישלונות)...

סקסהנאטר - זה בדיוק מה שאני עושה אחי! בתוספת מחמאות לבחורה על יופיה ואופיה(אם מגיע לה, אם היא מהתחלה מגעילה ולא נותנת אפילו צ'אנס אני מוותר ושתלך לחפש חארות כמוה - גם כאלה מקרים היו לי). הרבה פעמים זה עובד...לפעמים לא...

לקסר2009-2-9 0:44:26
zooz

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”