כל התגובות לא רלוונטיות לדעתי כי גם אני כמו המדווח המצוטט נדלקתי מייד מהתמונות ולא היה לי מנוח מלהגיע אליה.
לי לא הייתה שום בעייה לסכם איתה מראש על שני אקטים וזה בדיוק מה שקיבלתי. אותי היום היא לא תקתקה אבל חברה אין מה לרוץ אליה, היא אומנם נראית מעולה ויפה מאד לדעתי אבל קיימת פשרה במידת הליבראליות שלה כי היא מוצצת רק עם גומי אין מצב לאנאלי או לגמירה בפה. אין נשיקות צרפתיות ולכן תחושת הGFE חלקית בלבד. היא כן מסכימה לגמור לה על כל חלק בגוף ללא חיוב, חוץ מעל הפנים כי זה- בתוספת תשלום.
אני יצאתי מסופק וללא תחושה רעה, אולי הסוד הוא בסיכום המוקדם על 2 אקטים או בכימיה.
אין לי מושג מה מהם עבד לטובתי.
[/QUOTE]
קודם כל שיהיה ברור אני לא מצטער שניכנסתי איתה. אני מכיר אותה עוד ליפניכן ולמרות שקיוותי ידעתי מה הולך לקרות, אין מה לעשות ילדות בגיל הזה עושות לי את זה. אגב אם כבר מדברים על גיל היא בת 20 ולא 18 כמו שפורסם. אין לי מה לסגור איתה על שני אקטים כיוון שהאקט השיני בשבילי בזמן של 30 דקות יהיה עינוי. מה שכן הייתי מצפה ממנה שבזמן האקט יהיה מינימום של יחס ואת זה אין מימנה. נאלצתי להיסתפק בעובדה שהיא כוסית. שיהיה ברור עם כל הביקורת עדיין נהינתי.