כ תקתוקיות - דף 2 - סקס אדיר

תקתוקיות

11
[QUOTE=dogs]

תודה למגיבים.

fabregas, אני אקרא את הטיפים שלך בהקדם.

אחים שלו, ליווי פרוצדורה קשה מדי נראה לי. מלון, זמן... אם אתה עושה פרוצדורה כזו ונופל בא לך למות.

אני לא יעשה את זה בלי מידע ספציפי.

Xtcon, מה רמת הדיסקרטיות במקומות האלו?

צריך להתקשר לפני שבאים או שפשוט מגיעים?

אתה יכול לפרט איך מגיעים בדיוק? כניסה/דירה...

מה עם איזה פרטית כוסית על? אין כלום בכל ת"א??? לא יכול להיות...

לא משנה בכמה כסף... העיקר כוסית על!

[/QUOTE]

רמת דיסקרטיות?

לא הכי גבוהה אבל לרוב מכניסים אותך ישר לחדר לבד מאחורי וילון או דלת ונכנסות בחורות ומציגות את עצמן נותנות פרטים ואם כן כן אם לא אז באה הבאה הן יגידו שמות ובסוף תבחר את מי שבא לך.

להתקשר לא צריך לפני אלו מקומות עם משמרות יום ולילה קיצור 24-7 ממליץ לבוא ב6 בבוקר או ב6 בערב זה מתי שהמשרות מתחלפות ואתה תיהיה מסוג סיפתח מפנק (אחרי הרבה נסיון )

בירקון 98 שזה ליד הטיילת בת"א אתה תראה מן כניסה ארוכה תכנס פנימה תעלה לקומה הכי אחרונה על הדלת רשום ימית תכנס תבחר תתן לבחורה 125 ש"ח תרד למטה תשלם לאיגור הגורילה 125 ש"ח על "השכרת חדר", אל תדאג החדרים לדעתי מאוד יפים מיטה גדולה מקלחת או ג'קוזי וסרטי פורנו בכל מקרה תתפנק.

וולפסון 48א זה רחוב בדרום תל אביב לא רחוק מאלנבי פינת רחוב יפו, תראה מן ירידה למטה ואור נורא חזק על קירות ירוקים , תכנס למקום תקבל את התדריך מהבנות ויאאלה תתפק.

וכוסיות על? בטח שיש!!!

קבל לדוגמא את שרון עם השירשור המטורף אומרים פצצה לצערי אני עדיין לא מאמת את זה אבל יאומת בקרוב בכל מקרה לפי דיווחים פינוק לא רע בכלל.

ויש עוד הרבה תריץ חיפוש בפורום תקבל מלא מידע!!! בכל מקרה ממליץ לך גם לעבור על מחלקת הדירות הדיסקרטיות באתר שם חפש בחורות פרטיות שמוצאות חן בענייך חפש בפורום לפי מספר טלפון בדוק כמעט שאתה מוצא יותר מביקורת אחת ....

בהצלחה

Xtcon2009-5-15 1:21:45
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

תקתוקיות

13

DOGS תראה אחי: גם אני ממליץ לך לחפש איזו פרטית שווה לעצמך. יש מספיק המלצות בפורום. רק תחפש. אם כסף זה לא בעיה עבורך, והמראה חשוב לך, אני מאמין שלא תהיה לך בעיה למצוא לעצמך מישהי מתאימה.

-בקשר לירקון 98 - לא הייתי שם. רציתי ללכת כי גם שמעתי על הכוסיות שיש במקום הזה, אך הרבה חברים כאן הזהירו אותי בפורום וגם בפרטי לא להתקרב לשם! זו מלכת התיקתוקיות בארץ!!! מתקתקים שם יותר מכל התיקתוקיות גם יחד!!! תעשה חיפוש על המקום ותראה הרבה דיונים שבהם רק אזהרות מהמקום הזה. לפי המזהירים - אם תקבל כ-15 ד' התמזל מאוד מזלך!!! כמעט בטוח שתצא משם בהרגשה שרימו אותך, או במילה שלנו בפורום - תוקתקת קשות!!!

-כפי שהבנתי - וולפסון 48 עברו לבן יהודה 38. גם שם יש כוסיות לא מעטות. גם שם מתקתקים, אם כי פחות מהירקון 98 זה בטוח. הייתי ממליץ לך לעשות חיפוש על המקום. יש שם כמה בחורות שוות שלא יתקתקו אותך.

-בקשר לליווי - לפני שגליתי את הפורום נהגתי להזמין נערות ליווי למלון. אך הפרוצדורה היא באמת כאב ראש... לקחת חדר, להזמין, לחכות לבחורה... הרבה זמן ודורש אירגון. אך הבעיה הרצינית ביותר היא שיש המון רמאים בתחום הזה שהקשר בין תמונות הבחורות שהם מפרסמים לבין הבחורות שנשלחות בפועל הוא מקרי בהחלט!!! ותאמין לי שאני מדבר על סמך ניסיון מר שחוויתי על בשרי! הייתי ממליץ לך על משרדים אמינים שהזמנתי מהם, אך עבר הרבה זמן מאז שהזמנתי נערת ליווי(כיום מתרכז בפרטיות שוות, זו הסיבה המרכזית שנרשמתי לפורום) ואין לי מושג אם הם שמרו על אותה רמת אמינות.

בגדול - כמו שאמרתי - אם כסף זו לא בעיה בשבילך, תמצא לך פרטית שווה. יש מספיק המלצות בפורום. בהצלחה!

zooz

תקתוקיות

14

מהפעמים האחרונות שהייתי אני יכול להמליץ על טברסקי 4 ודוד חכמי 16

כנראה שכל מה שבאיזור ההוא יותר משובח מפינות בן יהודה בוגרשוב

אני קורא פה גם המלצות על לה גארדיה רק לא הבנתי בדיוק איזה מספר

יש מצב שלפעמים ניגשת אליך כוניפה בכניסה

אך מומלץ לדגום את כל המבחר ואז לבחור בהכי כוסית

כמובן שאם אין בעית מזומנים אולי אפשר להציע יותר ממה שביקשו

עבור כל מיני דברים נוספים

הם בטח כבר רואות לפי המראה למי יש הרבה כסף

ולפי מה שכתבו פה השמיים הם הגבול