תודה למגיבים.
fabregas, אני אקרא את הטיפים שלך בהקדם.
אחים שלו, ליווי פרוצדורה קשה מדי נראה לי. מלון, זמן... אם אתה עושה פרוצדורה כזו ונופל בא לך למות.
אני לא יעשה את זה בלי מידע ספציפי.
Xtcon, מה רמת הדיסקרטיות במקומות האלו?
צריך להתקשר לפני שבאים או שפשוט מגיעים?
אתה יכול לפרט איך מגיעים בדיוק? כניסה/דירה...
מה עם איזה פרטית כוסית על? אין כלום בכל ת"א??? לא יכול להיות...
לא משנה בכמה כסף... העיקר כוסית על!
[/QUOTE]
רמת דיסקרטיות?
לא הכי גבוהה אבל לרוב מכניסים אותך ישר לחדר לבד מאחורי וילון או דלת ונכנסות בחורות ומציגות את עצמן נותנות פרטים ואם כן כן אם לא אז באה הבאה הן יגידו שמות ובסוף תבחר את מי שבא לך.
להתקשר לא צריך לפני אלו מקומות עם משמרות יום ולילה קיצור 24-7 ממליץ לבוא ב6 בבוקר או ב6 בערב זה מתי שהמשרות מתחלפות ואתה תיהיה מסוג סיפתח מפנק (אחרי הרבה נסיון )
בירקון 98 שזה ליד הטיילת בת"א אתה תראה מן כניסה ארוכה תכנס פנימה תעלה לקומה הכי אחרונה על הדלת רשום ימית תכנס תבחר תתן לבחורה 125 ש"ח תרד למטה תשלם לאיגור הגורילה 125 ש"ח על "השכרת חדר", אל תדאג החדרים לדעתי מאוד יפים מיטה גדולה מקלחת או ג'קוזי וסרטי פורנו בכל מקרה תתפנק.
וולפסון 48א זה רחוב בדרום תל אביב לא רחוק מאלנבי פינת רחוב יפו, תראה מן ירידה למטה ואור נורא חזק על קירות ירוקים , תכנס למקום תקבל את התדריך מהבנות ויאאלה תתפק.
וכוסיות על? בטח שיש!!!
קבל לדוגמא את שרון עם השירשור המטורף אומרים פצצה לצערי אני עדיין לא מאמת את זה אבל יאומת בקרוב בכל מקרה לפי דיווחים פינוק לא רע בכלל.
ויש עוד הרבה תריץ חיפוש בפורום תקבל מלא מידע!!! בכל מקרה ממליץ לך גם לעבור על מחלקת הדירות הדיסקרטיות באתר שם חפש בחורות פרטיות שמוצאות חן בענייך חפש בפורום לפי מספר טלפון בדוק כמעט שאתה מוצא יותר מביקורת אחת ....
בהצלחה