[QUOTE=DAVID007]
אחים יקרים
אתמול החלטתי לממש את הפנטזיה שנבנתה לאורך חודשים בעקבות הדיווחים שלכם על ימית.
הגעתי לקראת השעה 16:00 ולשמחתי היא הייתה במקום.
התמונות שלה מדוייקות - גוף אלוהי לאוהבי הרזות, וכולה חיוכים.
המקום עצמו מזוויע, (ובלשון המעטה...) אולם היא מיד רצה והביאה עימה סדינים נקיים וסידרה החדר.
חובה לציין כי החיוך לא מש מפניה לרגע.
לא ארחיב הדיווח על מה שנעשה בחדר כי זה פשוט היה אלוהי וחוזר על עצמו - כמו כל הדיווחים בדיון זה.
דרך אגב - היא אכן הסתפרה לגובה "דשא" (יען כי קוצים.....) צבוע בצבע בהיר ואני שדימיינתי את השיער המתולתל הארוך שלה (ממה שניתן לראות בתמונות) התאכזבתי, אבל מיד שוכחים הדבר בטיפול המסור שלה.
מה שאהבתי במיוחד שהיא לא מתקתקת, למרות שאמור להיות כחצי שעה הייתי עימה כמעט שעה למרות הצלצולים בפעמון - היא לא התייחסה אליהם.
ניהלנו שיחה ערה וקולחת (כן , לבחורה יש ראש) והסתבר כי היא בכלל בקטע של בנות (יש לה קעקוע המעיד על כך...). כמו כן היא מודעת על הפורום אולם לא נכנסת כלל לאינטרנט.
לסיכום, בחורה מדהימה, שווה כל שקל, למרות המקום המגעיל והמצחין (חבל שלא עובדת כפרטית.....)
אהבתי מאוד את העובדה שהיא משדרת צניעות, לא רומזת על טיפ כלשהוא, והכול מותר (חוץ מאנאלי..).
כמו כן מתנהגת ממש כמו חברה בכל הגישה שלה, כולל קולות הנאה שפיה מפיק - המגובים ברטיבות עזה המתפשטת בשבלולה.
בשמחה הייתי חוזר אליה, אולם כנראה מה שימנע ממני זה העובדה כי המקום לכשעצמו פשוט מגעיל ודוחה....
ועד הדיווח הבא - ביי.
[/QUOTE]
תוכל לפרט על המקום כמה מגעיל ודוחה/מזויע או למה התכוונת האם מבחינת נקיון אסתטיקה
מקומות כמו שהיית מצפה לראות בדרום תא אולי ?
האם התכוונת שצריך להביא חליפת סטריליות בשביל להיכנס למקום ?