כ ימית התימניה הרזה בת 19 [+תמונות אמיתיות] - דף 8 - סקס אדיר

ימית התימניה הרזה בת 19 [+תמונות אמיתיות]

71

ביום ראשון התקשרתי ושאלתי האם ימית נמצאת אמרו לי

הגעתי לרחוב בן יהודה 38 ונכנסתי בתאום פתחה לי הדלת בחורה כוסית (עם גוף מלא) אפשר להגיד שמנה שאלתי אותה את ימית אמרה לא ונכנסתי אתיה השירות מצויין אני רוצה לדעת מי היא מה השם שלה תעזרו לי אם מישהו מכיר אותה?

היא אמרה שהיא בת 25 אפשר להגיד שהיא שמנה השיער שלה שחור היתה ביום רשון לפני יומים

אם מישהו יודע את השם שלה שיגיד לי (אני חושב שאין לה תמונה באתר)

72

אחים יקרים

אתמול החלטתי לממש את הפנטזיה שנבנתה לאורך חודשים בעקבות הדיווחים שלכם על ימית.

הגעתי לקראת השעה 16:00 ולשמחתי היא הייתה במקום.

התמונות שלה מדוייקות - גוף אלוהי לאוהבי הרזות, וכולה חיוכים.

המקום עצמו מזוויע, (ובלשון המעטה...) אולם היא מיד רצה והביאה עימה סדינים נקיים וסידרה החדר.

חובה לציין כי החיוך לא מש מפניה לרגע.

לא ארחיב הדיווח על מה שנעשה בחדר כי זה פשוט היה אלוהי וחוזר על עצמו - כמו כל הדיווחים בדיון זה.

דרך אגב - היא אכן הסתפרה לגובה "דשא" (יען כי קוצים.....) צבוע בצבע בהיר ואני שדימיינתי את השיער המתולתל הארוך שלה (ממה שניתן לראות בתמונות) התאכזבתי, אבל מיד שוכחים הדבר בטיפול המסור שלה.

מה שאהבתי במיוחד שהיא לא מתקתקת, למרות שאמור להיות כחצי שעה הייתי עימה כמעט שעה למרות הצלצולים בפעמון - היא לא התייחסה אליהם.

ניהלנו שיחה ערה וקולחת (כן , לבחורה יש ראש) והסתבר כי היא בכלל בקטע של בנות (יש לה קעקוע המעיד על כך...). כמו כן היא מודעת על הפורום אולם לא נכנסת כלל לאינטרנט.

לסיכום, בחורה מדהימה, שווה כל שקל, למרות המקום המגעיל והמצחין (חבל שלא עובדת כפרטית.....)

אהבתי מאוד את העובדה שהיא משדרת צניעות, לא רומזת על טיפ כלשהוא, והכול מותר (חוץ מאנאלי..).

כמו כן מתנהגת ממש כמו חברה בכל הגישה שלה, כולל קולות הנאה שפיה מפיק - המגובים ברטיבות עזה המתפשטת בשבלולה.

בשמחה הייתי חוזר אליה, אולם כנראה מה שימנע ממני זה העובדה כי המקום לכשעצמו פשוט מגעיל ודוחה....

ועד הדיווח הבא - ביי.

73
[QUOTE=DAVID007]

אחים יקרים

אתמול החלטתי לממש את הפנטזיה שנבנתה לאורך חודשים בעקבות הדיווחים שלכם על ימית.

הגעתי לקראת השעה 16:00 ולשמחתי היא הייתה במקום.

התמונות שלה מדוייקות - גוף אלוהי לאוהבי הרזות, וכולה חיוכים.

המקום עצמו מזוויע, (ובלשון המעטה...) אולם היא מיד רצה והביאה עימה סדינים נקיים וסידרה החדר.

חובה לציין כי החיוך לא מש מפניה לרגע.

לא ארחיב הדיווח על מה שנעשה בחדר כי זה פשוט היה אלוהי וחוזר על עצמו - כמו כל הדיווחים בדיון זה.

דרך אגב - היא אכן הסתפרה לגובה "דשא" (יען כי קוצים.....) צבוע בצבע בהיר ואני שדימיינתי את השיער המתולתל הארוך שלה (ממה שניתן לראות בתמונות) התאכזבתי, אבל מיד שוכחים הדבר בטיפול המסור שלה.

מה שאהבתי במיוחד שהיא לא מתקתקת, למרות שאמור להיות כחצי שעה הייתי עימה כמעט שעה למרות הצלצולים בפעמון - היא לא התייחסה אליהם.

ניהלנו שיחה ערה וקולחת (כן , לבחורה יש ראש) והסתבר כי היא בכלל בקטע של בנות (יש לה קעקוע המעיד על כך...). כמו כן היא מודעת על הפורום אולם לא נכנסת כלל לאינטרנט.

לסיכום, בחורה מדהימה, שווה כל שקל, למרות המקום המגעיל והמצחין (חבל שלא עובדת כפרטית.....)

אהבתי מאוד את העובדה שהיא משדרת צניעות, לא רומזת על טיפ כלשהוא, והכול מותר (חוץ מאנאלי..).

כמו כן מתנהגת ממש כמו חברה בכל הגישה שלה, כולל קולות הנאה שפיה מפיק - המגובים ברטיבות עזה המתפשטת בשבלולה.

בשמחה הייתי חוזר אליה, אולם כנראה מה שימנע ממני זה העובדה כי המקום לכשעצמו פשוט מגעיל ודוחה....

ועד הדיווח הבא - ביי.

[/QUOTE]

תוכל לפרט על המקום כמה מגעיל ודוחה/מזויע או למה התכוונת האם מבחינת נקיון אסתטיקה

מקומות כמו שהיית מצפה לראות בדרום תא אולי ?

האם התכוונת שצריך להביא חליפת סטריליות בשביל להיכנס למקום ?

לאהוב את איזבלה

74

המקום מזוויע מבחינת הכניסה (מצולמת), קודם נגשים לבחור בחורה בחדר ראשוני שאינו קשור למלונית הצמודה לו. המלונית נראת כמו תחנת אוטובוס עם גורילה בכניסה (יען כי כרטיסן מאפגניסטן..) ואינו נקי בלשון המעטה.

יותר מתאים לדרום תל אבי ( או צפון אפגניסטן..)

75
בהתחשב במשחקי החתול ועכבר שהם משחקים עם המשטרה המקום דווקא לא מזוויע.
הבעיה היא שמדובר על המקום בו הומצא התיקתוק ושוכלל.

[QUOTE=DAVID007]

המקום מזוויע מבחינת הכניסה (מצולמת), קודם נגשים לבחור בחורה בחדר ראשוני שאינו קשור למלונית הצמודה לו. המלונית נראת כמו תחנת אוטובוס עם גורילה בכניסה (יען כי כרטיסן מאפגניסטן..) ואינו נקי בלשון המעטה.

יותר מתאים לדרום תל אבי ( או צפון אפגניסטן..)

[/QUOTE]

76
[QUOTE=sex1]

ביום ראשון התקשרתי ושאלתי האם ימית נמצאת אמרו לי

הגעתי לרחוב בן יהודה 38 ונכנסתי בתאום פתחה לי הדלת בחורה כוסית (עם גוף מלא) אפשר להגיד שמנה שאלתי אותה את ימית אמרה לא ונכנסתי אתיה השירות מצויין אני רוצה לדעת מי היא מה השם שלה תעזרו לי אם מישהו מכיר אותה?

היא אמרה שהיא בת 25 אפשר להגיד שהיא שמנה השיער שלה שחור היתה ביום רשון לפני יומים

אם מישהו יודע את השם שלה שיגיד לי (אני חושב שאין לה תמונה באתר)

[/QUOTE]

תנסה - ברנדה (אם אתה מתכוון לזאת עם העברית הרצוצה)
הייתי כאן הייתי שם הייתי בכל חור שבעולם !

78

בבקשה (לא יודע מה באמת מצאת בה בברנדה)

היום
לאחר טיפול מפנק אצל ימית (מיותר להרחיב) ציפתה לי הפתעה בדמותה של שני.

שני היא לא אחת ולא אחרת מאשר גילי ההודית של ימי אידלסון המיתולוגיים. עדיין נראית מצויין ועושה רושם שגם החזה לא נס ליחו (לא בדקתי להיום, החוויה עם ימית השאירה אותי מרוקן) אבל היא אמרה שעובדת שוב ביום שישי הקרוב בבוקר.

כבר רשמתי לעצמי ביומן .

אומנם אמרה שחזרה רק לפני שבוע והיא לא מתכוונת כנראה לעבוד הרבה אבל חבל שלא היה כאן עידכון מהחברה שזוכרים אותה.

נ.ב
לא אהבתי את התספורת הקצוצה החדשה של ימית אבל טיב הטיפול שלה לא ירד עם השיער

הייתי כאן הייתי שם הייתי בכל חור שבעולם !

79
[QUOTE=נהר גועש]ציפתה לי הפתעה בדמותה של שני.

שני היא לא אחת ולא אחרת מאשר גילי ההודית של ימי אידלסון המיתולוגיים. עדיין נראית מצויין ועושה רושם שגם החזה לא נס ליחו (לא בדקתי להיום, החוויה עם ימית השאירה אותי מרוקן) אבל היא אמרה שעובדת שוב ביום שישי הקרוב בבוקר.

כבר רשמתי לעצמי ביומן .

אומנם אמרה שחזרה רק לפני שבוע והיא לא מתכוונת כנראה לעבוד הרבה אבל חבל שלא היה כאן עידכון מהחברה שזוכרים אותה.[/QUOTE]

מי זאת שני ההודית/גילי המיתולוגית ? אם אפשר פרטים

ועוד שאלה:

אתם לא חושבים שהדיון הזה הזוי או חשוד עם כל כך הרבה תגובות חיוביות ושום תגובה שלילית ???

וכמו שאומרים

תחשבו על זה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”