כ סתיו המזוייפת - דף 5 - סקס אדיר

סתיו המזוייפת

41

לסתיו

ברוך בואך לעולם האמיתי, זה שמחוץ לאקדמיה.

את טוענת שכל נערה עובדת צריכה לעבור תהליך של דה-פרסונליזציה כחלק מהעיסוק, אז יש לי הודעה בשבילך , בעולם האמיתי יש הרבה מאוד מקצועות לגיטימיים שבהם אנשים עוברים תהליך דומה. דה- פרסונליזציה הוא לא בהכרח רק תהליך בו הנפש מתנתקת מהגוף היא מתבצעת בכל פעם שאדם צריך לבצע מהלך הנוגד את ערכי המוסר הבסיסיים שלו: עו"ד המגן על מרשו ומנסה להוציא אתו זכאי למרות שהוא יודע שמרשו אשם, איש מכירות המשקר ביודעין לגבי טיב המוצר או השירות שהוא נותן, ואילו רק כמה דוגמאות מעטות. יספר לך כל אחד פה או בכל מקום אחר שתרצי אם הוא באמת כנה איתך כמה דברים הוא צריך לבצע כנגד רצונותיו או מניפסט הערכים שלו. אין לך מושג כמה פעמים אני מתלבט עם עצמי מה אני מסכים לעשות תמורת סכום שלמונים חודשי. העולם הכלכלי הקפיטליסטי בנוי כך שאו שאתה משכיר את היכולות שלך תמורת ביטחון כלכלי ( משכורת) למי שחושב שיוכל להרוויח על יכולות אילו, או שאתה לוקח סיכון ומעמיד את היכולות שלך לשוק החופשי ומרוויח בהתאם דרך בה השוק מעריך אותך, הנקודה היא שלא צריך להיות זונה בשביל יתמכרו אותך כמו רכוש. גם דוגמניות משתמשות בגופן לפרנסה, או סבלים המרימים משאות כבדים וגורמים לגופם נזקים פיזיים תמורת שכר דחק – אז אולי בתור בחורה רגישה כל כך אל תשתמשי לעולם בשירותים של אלו שכן אז תתרמי בעקיפין לשחיקת החוליות שלהם, חיילים אותם שלחים לקרב בכדי לשמור על הביטחון, או מכבי אש שלמרות שאת כל כך רגישה היית מצפה מהם לקפוץ לתוך בניין בוער בשביל להציל אותך במידת הצורך. בקיצור, מה שרציתי להראות לך הוא שאין גבול לשימוש האינסטרומנטלי שמבצעים באנשים וזה כולל גם אותך. הפיצוי שהחברה שלנו יודעת לתת הוא בעיקר בצורה של שלמונים כי כך זה עובד. לגבי המנצלים, אם תבדקי את הודעות הפורם ודאי תראי שפוטנציאל הרווח של נערה עובדת הוא גבוהה ומי שמנצל אותן הם כל אותם חלאות אדם בצורה של סרסורים הגוזלים את ממונן, תופעה אותה ניתן היה למנוע אם היו הופכים את הזמנות לחוקית . לכך יש עדויות במדינות מפותחות מאיתנו כמו הולנד וגרמניה. ולבסוף, שאלתך האחרונה הייתה מדוע אנו מעדיפים ללכת לנערות עובדות על פני יחסים אמתיים? למעשה זהי שאלת המפתח ודווקא כן הייתי חושב שהיה שווה לך לחקור מדוע אכן אנו מעדיפים אופציה זאת אם תתאפקי מלבוא עם מסקנות מהבית יכול להיות שגם יהיה לך עבודת מחקר טובה.

אהיה אפילו נדיב עמך ואת מוזמת לשאול אותי אישי בפרטי כל דבר שתרצי בנושא זה. כמובן אני מצפה ממך לשמור על האנונימיות שלי.

סתיו המזוייפת

42

למה לדעתי אתם מזויפים ולא סתיו אתם חושבים שהבחורות שאתם משלמים להם רוצות אותכם תמשיכו לחלום

אני אף פעם לא הייתי אצל זונה ואף פעם לא יהיה רק אתם מזוייפים וחיים בשקר אבל השקר שלכם נובע מממצוקה הנפשיות שלכם

אתם חים בעולם של שקר

סתיו המזוייפת

44

תגובה קצרה למקס מקס אני לא אפרט על עצמי לא כך אני נוהג ומעדיף להיות אנונימי.

אבל לאמא שלי יש דוקטורט והיא בהחלט נכנסת אל תוך מה שכתבתי.

התגובה שלך אופיינית לאשה ולא לגבר . מה אמא שלך תאמר על זה מה חברה שלך תאמר על זה והתקפות אישיות כלליות שאינן קשורות לשום דבר . כן גם אמא שלך מקס מקס היקר נכנסת היטב להגדרה אחרת זה לא היה מטריד אותך כלל. אנחנו חיים בעולם ואנחנו חיות יש לנו אינסטינקטים ורצונות. אין שום דבר רע באשה טבעית ואמיתית שיודעת מי ומה היא ולא מתיימרת להיות דבר אחר.

וזה מתקשר לרימיניג מעשי היקר. אני כתבתי לחבריי הפורום הכותבת הבדויה לא מעניינת אותי כלל אלא רק אתם.

פוליטיקה וספורט לא מתערבבים זה נכון אבל הדיון הזה הוא אך ורק פוליטי , כאשר האג'נדה, הקרב ,הוויכוח הוא על מוסר חברתי, סוציולוגי , אנטרופולוגי מוכתב .

אבל לו קראת את דבריי בפרוטרוט היית מבין שאני מתייחס רק לכך . אין בדיון הזה שום דבר על מין. היא לא כותבת על הרגלי מין ,העדפות מין , סיבות לדברים , אין שום התייחסות לכך . לא למדינות אחרות לא לסיבה ולא לתוצאה .

יכול להיות שזה בכלל גבר, שמשתמש בבחורה כדי לעשות עבודה באוניברסיטה , רק רצינית יותר וזה רק חלק ממנה.

ולסיום רימיניג יקר אוסיף שפוליטיקה וסקס היו תמיד קוקטייל טעים ובלתי נפרד מראשית הקיום האנושי .

יחד עם דת כמובן והכלי שנועד לערבוב היה ועודנו מלחמה . גם עכשיו המלחמה בין האיסלאם לליברליזם האירופאי ואמריקאי הוא מאבק על דרך חיים חלוקת עושר אדמה ונקבות ותו לא.

חברים יקרים אני רואה שחלקכם פספס את הנקודה שלי או שפשוט בער בכם לענות לה .התגובות בהחלט טובות כל אחד עם סגנונו הייחודי והאינטרסים שמלווים אותו תמיד וטוב שכך .

לגבייך טוחן יקר, טוב שחזרת לפורום .

לא פספסתי את הנקודה שלך. פשוט לא ראיתי נכון להתייחס לבחורה כי היא לא העניין אלא רק חבריי הפורום והשדים שרודפים אותם יום יום. בנוסף קיימת אופציה שאין בחורה, שהיא מומצאת כי הגישה שלה כל כך חד מימדית .מצד שני אם היא אשה ,אז תפיסה חד מימדית היא כמעט וודאית. בכל מקרה תגובה סקססיטית לא הייתה קשורה לתגובתי שאין לה קשר למין ולפרט בודד.

אך כעת אוסיף ש במידה שהיא אכן אשה, וודאי שכל מה שהיא רוצה,צריכה [ולא מודה] זה פין .

יש רק שני אפשרויות : קרטיב קר, לקרר מקום חם !!!

נר חם , להפשרת מקום קר שלא ראה אור שנים!!!

ולכך אולי צריך גם פנס כדי למצוא את הדרך !!!

במקרה הזה , אם תצליח למצוא אותה תן לה עוד פעם בראש גם בשבילי שתהנה , ותצעק רובי.

נ.ב

עדיף בתחת

זה יהיה יותר פראי וישחרר עכבות.

סתיו המזוייפת

45

יורד בגדול-הדבר האחרון שמעניין אותי בעבודה הזו היא הציון,נשבעת לך.דע לך שאם זה היה כך לא הייתי נחשפת בכלל ופשוט נעלמת כי בצורה הזו המהימנות נפגמת.ובכל זאת,אכן השתמשתי בכם לצרכיי,איך זה מרגיש אגב? איך זה מרגיש להיות כלי בידיי האחר

כמו שאמרתי בתגובה האחרונה ועניינית שלי לא היה פה עניין של מוסרי או לא

את פעלת כצורך להתקדם לצורך העניין לתת עבודה טובה למרצה שלך ולקבל ציון טוב בטוחני שאת לא ושה את ה" מחקר" הזה בשביל להקסים את המרצה שלך ויהיה לך איתו לילה שטוף תשוקה ויצרים

ולכן רמסת ועשית צחוק מאנשים פה

אמרתי ואומר זו שוב

דרכת ורמסת אנשים בדרכך לתהילה אך גם בדרך זו יש צורה אלגנטית לעשות זו ואין בצורך להביא אנשים באישון הליל ופה לקויה דרכך

ולגבי שאלתך " איך זה מרגיש אגב"?בטחוני שאותם אנשים שבאו עד אלייך והתאכזבו מלותיהם בדרכם הבייתה היו מלוות בקללות של ילדים ערסים קטניםשיושבים בעיגול ביום שישי בבת ים

עדיין כמו שאמרתי הדרך שבו רמסת ודרכת לא אלגנטית

ואגב משהו בנו לא בסדר? יש מין הבאמת בכך שאנחנו ממלאים את חיי המין שלנו במשהו זול

אבל בדגש על אבל ( ואני לא אומר את זה בשביל העלבה)

את ההוכחה הגמורה ביותר שהמין הנשי מתסובך לא פחות והוכחת את זה בתגובתך האחרונה

סתיו המזוייפת

46

חברי היקרים,

לאחר קריאה ארוכה ומתישה של כל התגובות הגעתי למסקנה שהבחורה פשוט השיגה את מטרתה והרבה יותר מכך גם אם לא התכוונה לכך מלכתחילה. סתיו עשתה תרגיל מדהים וכולכם / כולנו נפלנו בפח ואני מסכים עם ידידי יוניקורן שעלה על זה כבר אבל התרגיל שלה עמוק הרבה יותר לדעתי.

עצם ההתנצחות המילולית והבעת העמדות שלכם נשמעת כמו סוג של התנצלות או הודעה באשמה ואני בטוח שיהיו הרבה שיקפצו ויגיבו על דברי אלו אבל נסו רגע לחשוב על כך. כאשר משהו שנאמר מכוון לבטן הרכה של כולנו יוצר גל הדף כזה של תגובות הדבר אומר שיש בכך אמת ויותר מזה שאנשים מרגישים צורך לתת הסברים.

אני באופן אישי לא מתכוון להגיב לדברים של סתיו מכמה סיבות:

1. היא צודקת!

2. העולם שאנו חיים בו איננו עולם מושלם וכל אחד מנסה לתמרן בעולם הזה על מנת להשיג את מטרותיו.

3. אין תכלית בהתנצחות הזו (הרי אף אחד מאיתנו לא יחזור בתשובה מחר).

לגופו של עניין, אנו חיים בעולם חופשי שמציע מגוון של פיתויים ובני האדם (גברים ונשים כאחד) נכנעים לפיתויים הללו.

באם נהיה הגונים ונדע לכבד את הבחורות שאנו פוגשים - דיינו.

Anthony Parker2009-6-17 13:24:15
סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

סתיו המזוייפת

47
לך על זה אח שלנוClap

רק לא הבנו איך זה שהגברת מישתרללת איתך במיטה הופך את הטיעונים שלה לצודקים יותר או צודקים פחות.
אם היית טוען שאתה הולך לרכוש שרותי מין ממנה כולל אנאלי אז היינו מבינים.

היא בשום מקום לא טענה שמין זה דבר רע אלה שזנות זה דבר רע ולא מוסרי וניסתה (באופן כושל לטעמינו) לנמק את זה.

[QUOTE=הטוחן]כמו עמית גם אני נמלא גאווה מהתגובות בפורום, חבריי המלומדים התנסחו בצורה נפלאה וגם לי יש לא מעט טיעונים עיניינים לעצם הדיון מול טענותיה של סתיו ואם הדיון יימשך אוסיף בהמשך אף את טיעוניי לגופו של עיניין.

ברם לדעתי ומנסיוני כולם פיקששו כאן ובענק את המניעים האמיתיים של סתיו שהס מלהגיד אותם בדיון נאור זה פן נישמע שובניסטיים אבל בכל זאת ...

סתיו לדעתי מחפשת וצריכה פין (מילה פחות בוטה מזין )

ואם כבר בשם כל המטוזזים ...

אני הולך בשנה הקרובה לזיין אותה גם בתחת.

חד משמעית לא מתכוון להתדיין בקשר לדבריי אלו.

[/QUOTE]

סתיו המזוייפת

48
שלום לכולם,

אני אוהב את הפורום הזה מיכיוון שהוא משנה את הסטריאוטיפ
לגבי מי הם האנשים שצורכים שירותי מין, אכן מי שמעמיק
בפורום מעניין זה רואה מייד שיש פה אנשים מכל הקשת החברתית,
תרבותית והשכלתית.
לגבי סתיו, רדו ממנה, בחורה שאני בטוח שהיא מתוקה אמיתית
שרוצה לעשות עבודה באוניברסיטה או המכללה ולהצליח בה, מה
שכן, היא כנראה נגעה בנקודה רגישה שאכן מטרידה את כל צרכני
המין באשר הם וטוב שכך אחרת היינו חסרי מצפון ומחשבה.
התגובה של הטוחן ממש לא מצאה חן בעיניי למרות שהוא מהחזקים
בפורום, אבל ההתבטאות שלו היתה אלימה למדי וחבל שנקט בלשון
זו. יוניקרון כרגיל מדהים אותי ובטח שהייתי מת לשבת איתו על
איזה כוס קפה ש 2 כוסיות משרתות אותנו.

כסף וסחר חליפין הם שורש הרע שבעולם אבל בזכותם יש גם
הישגים לאנושות, אני מאמין גדול שאם למשל לנשים העובדות היו
מציעים כסף, מחייה ללא טרדות כלכלה הם היו מעדיפות לוותר על
המקצוע הזה שבסך הכול הוא אינו מרומם נפש, הוא מקצוע קשה,
אולי הקשה ביותר אבל אני מאמין שהכול יבוא על מקומו בשלום.

סתיו המזוייפת

50
[QUOTE=doron1]שלום לכולם,

אני אוהב את הפורום הזה מיכיוון שהוא משנה את הסטריאוטיפ
לגבי מי הם האנשים שצורכים שירותי מין, אכן מי שמעמיק
בפורום מעניין זה רואה מייד שיש פה אנשים מכל הקשת החברתית,
תרבותית והשכלתית.
לגבי סתיו, רדו ממנה, בחורה שאני בטוח שהיא מתוקה אמיתית
שרוצה לעשות עבודה באוניברסיטה או המכללה ולהצליח בה, מה
שכן, היא כנראה נגעה בנקודה רגישה שאכן מטרידה את כל צרכני
המין באשר הם וטוב שכך אחרת היינו חסרי מצפון ומחשבה.
התגובה של הטוחן ממש לא מצאה חן בעיניי למרות שהוא מהחזקים
בפורום, אבל ההתבטאות שלו היתה אלימה למדי וחבל שנקט בלשון
זו. יוניקרון כרגיל מדהים אותי ובטח שהייתי מת לשבת איתו על
איזה כוס קפה ש 2 כוסיות משרתות אותנו.

כסף וסחר חליפין הם שורש הרע שבעולם אבל בזכותם יש גם
הישגים לאנושות, אני מאמין גדול שאם למשל לנשים העובדות היו
מציעים כסף, מחייה ללא טרדות כלכלה הם היו מעדיפות לוותר על
המקצוע הזה שבסך הכול הוא אינו מרומם נפש, הוא מקצוע קשה,
אולי הקשה ביותר אבל אני מאמין שהכול יבוא על מקומו בשלום.[/QUOTE]
לשעבר גלגל עמוק

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”