לסתיו
ברוך בואך לעולם האמיתי, זה שמחוץ לאקדמיה.
את טוענת שכל נערה עובדת צריכה לעבור תהליך של דה-פרסונליזציה כחלק מהעיסוק, אז יש לי הודעה בשבילך , בעולם האמיתי יש הרבה מאוד מקצועות לגיטימיים שבהם אנשים עוברים תהליך דומה. דה- פרסונליזציה הוא לא בהכרח רק תהליך בו הנפש מתנתקת מהגוף היא מתבצעת בכל פעם שאדם צריך לבצע מהלך הנוגד את ערכי המוסר הבסיסיים שלו: עו"ד המגן על מרשו ומנסה להוציא אתו זכאי למרות שהוא יודע שמרשו אשם, איש מכירות המשקר ביודעין לגבי טיב המוצר או השירות שהוא נותן, ואילו רק כמה דוגמאות מעטות. יספר לך כל אחד פה או בכל מקום אחר שתרצי אם הוא באמת כנה איתך כמה דברים הוא צריך לבצע כנגד רצונותיו או מניפסט הערכים שלו. אין לך מושג כמה פעמים אני מתלבט עם עצמי מה אני מסכים לעשות תמורת סכום שלמונים חודשי. העולם הכלכלי הקפיטליסטי בנוי כך שאו שאתה משכיר את היכולות שלך תמורת ביטחון כלכלי ( משכורת) למי שחושב שיוכל להרוויח על יכולות אילו, או שאתה לוקח סיכון ומעמיד את היכולות שלך לשוק החופשי ומרוויח בהתאם דרך בה השוק מעריך אותך, הנקודה היא שלא צריך להיות זונה בשביל יתמכרו אותך כמו רכוש. גם דוגמניות משתמשות בגופן לפרנסה, או סבלים המרימים משאות כבדים וגורמים לגופם נזקים פיזיים תמורת שכר דחק – אז אולי בתור בחורה רגישה כל כך אל תשתמשי לעולם בשירותים של אלו שכן אז תתרמי בעקיפין לשחיקת החוליות שלהם, חיילים אותם שלחים לקרב בכדי לשמור על הביטחון, או מכבי אש שלמרות שאת כל כך רגישה היית מצפה מהם לקפוץ לתוך בניין בוער בשביל להציל אותך במידת הצורך. בקיצור, מה שרציתי להראות לך הוא שאין גבול לשימוש האינסטרומנטלי שמבצעים באנשים וזה כולל גם אותך. הפיצוי שהחברה שלנו יודעת לתת הוא בעיקר בצורה של שלמונים כי כך זה עובד. לגבי המנצלים, אם תבדקי את הודעות הפורם ודאי תראי שפוטנציאל הרווח של נערה עובדת הוא גבוהה ומי שמנצל אותן הם כל אותם חלאות אדם בצורה של סרסורים הגוזלים את ממונן, תופעה אותה ניתן היה למנוע אם היו הופכים את הזמנות לחוקית . לכך יש עדויות במדינות מפותחות מאיתנו כמו הולנד וגרמניה. ולבסוף, שאלתך האחרונה הייתה מדוע אנו מעדיפים ללכת לנערות עובדות על פני יחסים אמתיים? למעשה זהי שאלת המפתח ודווקא כן הייתי חושב שהיה שווה לך לחקור מדוע אכן אנו מעדיפים אופציה זאת אם תתאפקי מלבוא עם מסקנות מהבית יכול להיות שגם יהיה לך עבודת מחקר טובה.
אהיה אפילו נדיב עמך ואת מוזמת לשאול אותי אישי בפרטי כל דבר שתרצי בנושא זה. כמובן אני מצפה ממך לשמור על האנונימיות שלי.