כ דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות - דף 5 - סקס אדיר

דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות

41

לגבי הנושא החוקי אני לא מבין למה אתם מחפשים לפרש את דברי המחוקק כאשר במקרה זה המחוקק הגדיר עצמו בצורה מדוייקת בנושא והגדיר שתי סוגים שונים של עבירות:

1. סרסרות

2. שידול לזנות

מכאן שאין שום כוונה כי שידול לזנות תפורש למעשה כסרסרות זו עבירה שונה !

חד קרן לגבי מסקנות הקורס על כך שהגבר הוא האשם ובעיקר לגבי צביעותו אני יותר ממסכים אם כי אני יכול להתווכח על הדרך שבה הגיעו למסנה, הרי ידוע שהפמניזם הוא מסלול שלא פעם סטה יחד עם הרוכבים עליו ממסלול ההגיון....

לגבי בראשית ל"ח לא מצאתי את המאמר עליו דיברתי אבל כן מצאתי את:

" ר הייתה נשואה לער ולא נולדו להם בנים. לאחר שער מת אונן היה צריך להינשא לתמר והילד שיולד להם יחשב כבנו של ער. אונן לא רצה לעשות זאת ולכן ה´ העניש אותו במוות. האח השלישי- שלה- היה צריך ליבם את תמר אבל יהודה האב לא רצה לתת את שלנה כי פחד שאף הוא ימות כמו שני אחיו. תמר שראתה שהיא לא יכלה להקים את מצוות הייבוש תכננה תוכנית ובה היא התחפשה לזונה ונכנסה להיריון מיהודה.
דמותו של יהודה
1. יהודה נפרד ממשפחתו בשעה קשה של אבל על יוסף ויורד לעדולם (עיר כנענית). זוהי ירידה פיזית-גיאוגרפית אך גם רמז לירידה מוסרית.
2. חברו הטוב הוא נוכרי, והוא נישא לאישה כנענית (אם הפירוש כנעני הוא גוי) לפנינו נשואי תערובת שהמקרא מתנגד לכך. "

אך אני חושב שאם לסכם את רוח הפוסט רובנו המוחלט, פרט לאחים שלנו, מסכימים, בסופו של יום, כי מדובר באקט לא מוסרי שלנו של הבנות, הלא כן ?

הכל מכל כל....

42
בשידול לזנות הכוונה היא לשדל אשה להיות זונה ולא לשלם לזונה כסף עבור שרותי מין.
לגבי הפמיניזם אנחנו שווקא מסכימים איתך.
אנחנו לא מתיימרים להביא דוגמאות מהדת כי דת היא דוגמא קלאסית לכפיית מוסר.

ואיכשהו מרוח הפוסט הבנו את ההיפך ממה שאתה טוען אבל זה באמת לא רלוונטי מוסר הוא עיניין של בחירה אישית.

[QUOTE=אפרודיזאק]

לגבי הנושא החוקי אני לא מבין למה אתם מחפשים לפרש את דברי המחוקק כאשר במקרה זה המחוקק הגדיר עצמו בצורה מדוייקת בנושא והגדיר שתי סוגים שונים של עבירות:

1. סרסרות

2. שידול לזנות

מכאן שאין שום כוונה כי שידול לזנות תפורש למעשה כסרסרות זו עבירה שונה !

חד קרן לגבי מסקנות הקורס על כך שהגבר הוא האשם ובעיקר לגבי צביעותו אני יותר ממסכים אם כי אני יכול להתווכח על הדרך שבה הגיעו למסנה, הרי ידוע שהפמניזם הוא מסלול שלא פעם סטה יחד עם הרוכבים עליו ממסלול ההגיון....

לגבי בראשית ל"ח לא מצאתי את המאמר עליו דיברתי אבל כן מצאתי את:

" ר הייתה נשואה לער ולא נולדו להם בנים. לאחר שער מת אונן היה צריך להינשא לתמר והילד שיולד להם יחשב כבנו של ער. אונן לא רצה לעשות זאת ולכן ה´ העניש אותו במוות. האח השלישי- שלה- היה צריך ליבם את תמר אבל יהודה האב לא רצה לתת את שלנה כי פחד שאף הוא ימות כמו שני אחיו. תמר שראתה שהיא לא יכלה להקים את מצוות הייבוש תכננה תוכנית ובה היא התחפשה לזונה ונכנסה להיריון מיהודה.
דמותו של יהודה
1. יהודה נפרד ממשפחתו בשעה קשה של אבל על יוסף ויורד לעדולם (עיר כנענית). זוהי ירידה פיזית-גיאוגרפית אך גם רמז לירידה מוסרית.
2. חברו הטוב הוא נוכרי, והוא נישא לאישה כנענית (אם הפירוש כנעני הוא גוי) לפנינו נשואי תערובת שהמקרא מתנגד לכך. "

אך אני חושב שאם לסכם את רוח הפוסט רובנו המוחלט, פרט לאחים שלנו, מסכימים, בסופו של יום, כי מדובר באקט לא מוסרי שלנו של הבנות, הלא כן ?

[/QUOTE]

45
כלומר לפי ההגיון שלך מה שחוקי הוא מוסרי ולכן צריכת שרותי מין בתשלום מכיון שהמחוקק לא אוסר אותה היא מוסרית .LOL

[QUOTE=אפרודיזאק]צודקים לגבי נושא הזידול לזנות, עכשיו קראתי את החוק ומסתבר שאכן הבנתי אותו לא נכון.[/QUOTE]

48

ואם לצטט את הקטע כולו.....

" היות הזנות לא מוסרית היא חד משמעית מהסיבות הבאות (רשימה חלקית):

1. ראשית בארץ היא לא חוקית ואי עמידה בחוק בהגדרה אינה דבר מוסרי.

2. בן גוריון אמר פעם שהעם לא ודע מה העם רוצה וכך גם אם אישה בוחרת להיות זונה לאוו דווקא שזה הדבר הנכון והחכם עבורה.

3. כמה מבין האנשים פה נשואים ? כמה מבין הנשואים מספרים לנשותיהם על הביקורים אצל אותן נערות עובדות ? גם לשקר זה מוסרי כי כולם עושים ?

4. לרכוש את גופו של אדם לשעה זה לא בסדר גם אם הוא/היא מסכימה

5. ההיסטוריה האישית של רבות מהעוסקות בענף היא לכל הפחות לא מה שהיינו מאחלים לילדינו כך שיש כאן גם מימד של ניצול הטרגדיות האישיות

6. על כפיה וזנות כבר דיברנו

ויש עוד המון המון סיבות "

אחים שלו בוא נהיה יותר עניינים:

האם אתה ביקרת אי פעם בתיקתוקיה ? האם אתה יכול לומר בלב שלם כי מעולם לא היית עם זונה בכפיה (לא שלך של הסרסור שלה) ?

נ.ב

איך אתם עושים את מסגרת הציטוט כאן ?

הכל מכל כל....

49

לאפרוזיאק

אתה קצת נסחף - הזנות היא מוסרית כאשר נותן השרות עושה זאת מרצונו החופשי ואין מי שמסרסר אותו.

כל החיים שלנו זה "תן וקח" גם עם נשותנו היקרות , אני מכיר אישה שהעבירה מסר לבעלה שאם הוא לא יעמוד בדרישתה לחיים ברמה גבוהה היא לא תשאר איתו .

ראיתי סרט צרפתי מדליק על גבר צרפתי איש עסקים אמיד שאישתו אינה רוצה לקיים איתו יחסי מין , והוא דווקא מעוניין ולא בוגד בה. הוא עובד והיא איננה עובדת וחייה על כרטיס האשראי שלו עבודתה התבטאה בכך שכל יום הייתה יוצאת למסע שופינג בפריז.ללבעל נמאס שאישתו לא מעוניינת בו והוא מחליט ללמד אותה לקח , הוא מבטל את כרטיס האשראי שלה. היא יוצאת למסע קניות ואז פתאום מסתבר לה שהכרטיס לא בתוקף, מבוהלת היא מתקשרת לבעלה ושואלת אותו אם הכל בסדר בעסקים והוא עונה לה שהכל טוב. היא מחליטה לבוא אליו למשרד ואז הבעל אומר לה תשמעי את רוצה כסף בבקשה תקיימי איתי יחסי מין. האישה מזועזעת , מה פתאום והיא כועסת עליו ולא מדברת איתו אחרי מספר ימים היא נשברת והיא מקיימת איתו יחסי מין כי שכפה עליה שד יהנו עושה לו טובה ובאי חשק מופגן - הבעל דווקא מבסוט ולאחר שהוא גומר הוא נותן לה כסף מזומן וכך כל פעם שהיתה מעוניינת לצאת למסע קניות היתה מקיימת איתו יחסים והוא היה נותן לה כסף מזומן.

זה היה סרט אבל תסריט כזה קיים אצל הרבה זוגות - כמובן לא באותו אופן אבל הרעיון דומה.

אני לא יודע בן כמה אתה אפרוזיאק אבל ממרום שנותי הפכתי להיות ציני ככה העולם עובד!!

ואתה יודע היה לי דיבור עם ילנה שהיא דוגמא קלאסית של "זה נהנה וזה לא חסר" הבחורה עשתה הרבה כסף וגם עושה מתחום זה של מתן שרותי מין היא איננה טיפשה , כמו גם שרון, שהופכות את זה לביזנס ולכן אין חי נקיפות מצפון אפרוזיאק ולעניין השקר מול האישה - כל החיים שלנו מורכבים משקרים קטנים ולפעמים גדולים עולם של רק אמת לא יוכל להתקיים!

ולגבי בן גוריון זאת דוגמא לא טובה של מנהיג בולשבקי שאולי התאים לתקופה ההיא של גיבוש האתוס הציוני.

לשעבר גלגל עמוק

50

גל גל החיים הם לא סרט....

וכמו שאמרתי כבר מס' פעמים בפוסט הזה זה שיש דבר רע מאוד לא עושה את מה שרק רע לטוב......

לא אוכל להגיד שאני מופתע כאשר אתה מכשיר מעבר לזנות גם את השקרים לאישה (ולעולם כולו בעצם) ומאשרר אישה אשר נרכשת ע"י בעלה בכסף.

לא אומר שהדברים שאמרת לא קיימים רק אומר שמי שעושה אותם לא יכול לרחוץ בנקי כפיו !!!

כן אני משקר לעולם, כן אני הולך לזונות (שרק השם יודע למה הם זונות), כן רכשתי את אישתי עבור בצע כסף ולא רק שעשיתי את כל זה הרי שזה גם בסדר גמור !!!

אתה יודע מה אם אתם חוזרים ומגדירים את המוסר כעניין אישי אני יכול לקבל זאת בתנאי שנסכים כי אנשים שדברים אלו מוסרים בעינהם הינם בעלי איכויות ואנושיות נמוכה !

כי אם הכל במוסר הוא אישי היכן עובר הגבול ? למעשה אתם אומרים שאין גבול !!! הכל בעיני המתבונן.....

ובן גוריון בולשביקי......

הכל מכל כל....

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”