קרה למישהוא פה מצב מביך ? שכזה ...
21מזל שההיתי לבד
כ
היה לי קטע עם מישהי שפגשתי באיזה פאב,
הקטע המוזר הוא שהיא היתה עם חבר שלה........
דיברנו היה נחמד שום דבר מיוחד
[QUOTE=חובב ציציענק]היה לי קטע ממסזיסטית שראיתי אותה שומרת באיזה קניון לא זיהתה אותי והתעלמתי ממנה[/QUOTE]
חחחחחח ממסג'סטית שעושה (נטו) כ-100 שח בשעה נהייתה שומרת בקניון בשכר מינימום של 20 שח בשעה ? כנראה היתה מוכשרת מאד בתור מסג'יסטית
לי זה קרה לפני שבועיים בערך. ישראלית אחת שעבדה במכון בעיר שלי והיום עזבה את התחום, שינתה כיוון והתחילה לעבוד בבנק שיש לי חשבון בו.
כשראיתי אותה בפעם הראשונה מאוד הופעתי, היא רזתה מאוד ונראיתה אחרת לגמרי. התקרבנו אחד לשניה והתחלנו לדבר בקטנה. לא הזכרתי בכלל את העבר שלה כי לא היה לי נעים
נמפו התימינה היא מלאה כזו נכון עם תלתלים
אם זו היא ( ואני בטוח שזו היא) היא הקבועה שלי שם העבודה שלה הוא מיכל
[/QUOTE]
לי זה קרה לפני שבועיים בערך. ישראלית אחת שעבדה במכון בעיר שלי והיום עזבה את התחום, שינתה כיוון והתחילה לעבוד בבנק שיש לי חשבון בו.
כשראיתי אותה בפעם הראשונה מאוד הופעתי, היא רזתה מאוד ונראיתה אחרת לגמרי. התקרבנו אחד לשניה והתחלנו לדבר בקטנה. לא הזכרתי בכלל את העבר שלה כי לא היה לי נעים
[/QUOTE] או או, זונה לשעבר ועכשיו עובדת בבנק????
נשמע לא טוב אני במקומך הייתי מחליף בנק לפני ש.........
אחת שעבדה במכון בפ"ת,,,מתברר שהיא תושבת העיר שלי. עד לפני שנתיים כל בוקר הייתי פוגש אותה באוטובוס
(ככל הנראה חוזרת מהמכון) . תמיד במושב הראשון ליד הנהג , אומר לה בוקר -טוב עם חיוך קליל שמשדר
"היי,,טוב להתקל בך" וממשיך הלאה לתפוס מקום ישיבה , בהתחלה קלטתי משפת הגוף קצת לחץ...אבל
אחרי 3-4 פעמים שקלטה שחוץ מבוקר-טוב אין אצלי המשך, החלה להחזיר חיוכים קלים , ולהרגיש נוח.
כך במשך כחצי שנה ,,, מאז לא יצא לי להתקל בה שוב
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”