כ קרה למישהוא פה מצב מביך ? שכזה ... - דף 3 - סקס אדיר

קרה למישהוא פה מצב מביך ? שכזה ...

25

[QUOTE=חובב ציציענק]היה לי קטע ממסזיסטית שראיתי אותה שומרת באיזה קניון לא זיהתה אותי והתעלמתי ממנה[/QUOTE]

חחחחחח ממסג'סטית שעושה (נטו) כ-100 שח בשעה נהייתה שומרת בקניון בשכר מינימום של 20 שח בשעה ? כנראה היתה מוכשרת מאד בתור מסג'יסטית

26
לי זה קרה כמה פעמים אלינה עם הפוני השחור כמה פעמים נפגשנו במועדונים בהתחלה לא דיברתי כי שנינו הינו עם בני זוג כשבאתי למכון היא אמרה לי חברה שלך יפה יש מצב לאורגיה כמובן שהיא
שני בנות אחרות מפורסמות מפעת כבודן אגלה שהיו בין כוכבות המשולש אחת מברמנת בבר תא ידוע השניה ברשת אופנה גדולה
אנחנו בקשר טוב אז אני לא מגלה את המקומות
qwer

27

לי זה קרה לפני שבועיים בערך. ישראלית אחת שעבדה במכון בעיר שלי והיום עזבה את התחום, שינתה כיוון והתחילה לעבוד בבנק שיש לי חשבון בו.

כשראיתי אותה בפעם הראשונה מאוד הופעתי, היא רזתה מאוד ונראיתה אחרת לגמרי. התקרבנו אחד לשניה והתחלנו לדבר בקטנה. לא הזכרתי בכלל את העבר שלה כי לא היה לי נעים

28
[QUOTE=היורד בגדול]

נמפו התימינה היא מלאה כזו נכון עם תלתלים

אם זו היא ( ואני בטוח שזו היא) היא הקבועה שלי שם העבודה שלה הוא מיכל

[/QUOTE]
אכן ... זו התמנייה... מיכל...
נימפומנית אמיתית
סקס בגיל 90 זה כמו לנסות לשחק סנוקר עם חבל.

29
[QUOTE=piadro]

לי זה קרה לפני שבועיים בערך. ישראלית אחת שעבדה במכון בעיר שלי והיום עזבה את התחום, שינתה כיוון והתחילה לעבוד בבנק שיש לי חשבון בו.

כשראיתי אותה בפעם הראשונה מאוד הופעתי, היא רזתה מאוד ונראיתה אחרת לגמרי. התקרבנו אחד לשניה והתחלנו לדבר בקטנה. לא הזכרתי בכלל את העבר שלה כי לא היה לי נעים

[/QUOTE] או או, זונה לשעבר ועכשיו עובדת בבנק????

נשמע לא טוב אני במקומך הייתי מחליף בנק לפני ש.........

30

אחת שעבדה במכון בפ"ת,,,מתברר שהיא תושבת העיר שלי. עד לפני שנתיים כל בוקר הייתי פוגש אותה באוטובוס

(ככל הנראה חוזרת מהמכון) . תמיד במושב הראשון ליד הנהג , אומר לה בוקר -טוב עם חיוך קליל שמשדר

"היי,,טוב להתקל בך" וממשיך הלאה לתפוס מקום ישיבה , בהתחלה קלטתי משפת הגוף קצת לחץ...אבל

אחרי 3-4 פעמים שקלטה שחוץ מבוקר-טוב אין אצלי המשך, החלה להחזיר חיוכים קלים , ולהרגיש נוח.

כך במשך כחצי שנה ,,, מאז לא יצא לי להתקל בה שוב

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”