אכן נפילה קשה

אבל למבקר המדינה יש בערך 100 אנשים שעובדים בשבילו ואנחנו רק 2
כמות התעבורה בפורום כיום היא מעבר ליכולות הלא צנועות שלנו(קודו להנהלה על זה

)
ולכן אנחנו מראש מתנצלים שלא נוכל להגן על כל מותקף.
אבל בכל מקרה אנחנו שמחים שאנשים מתחילים להפנים את משנתינו
(אם כי כנראה לא בדרך לה פיללנו - אבוי)
בכל מקרה נופר נו
נו נו- לא יפה לעשות את מה שעשית ללקוח ואחר כך עוד לנזוף בו שחור עך גבי פורום
(בעצם כבר אמרנו את זה לפני כמה הודעות לא
?)
[QUOTE=אלחנדרו]
שלום לכולם,
איך נפלו גיבורים..."אחים שלו גברים" שהפך ל"מבקר המדינה של הפורום" ומשחיז את סכינו בכל הזדמנות בעיקר כלפי שרון,עד כדי חשד למניעים נעלמים ואפילו עורר כאן ציפייה מצד חלק מהחברים שיבוא להגנת המתלונן לפני שישוסף ע"י עדת המעריצים + זינה הנסיכה הלוחמת,כאילו היה לפחות גיבור על מהסוג של "זורו" או "באטמן"..קפא משום מה על שמריו,הקהה את להב סכין הניתוחים ונסך על עצמו מבע מתוק ונעים כשהביקורת נגעה לנופר..נעלמות דרכי האל...
בקשר למקרה עצמו שתיאר GR170 (מקווה ששלום לו לאחר שהותקף באכזריות ע"י משמרת הצניעות),אין בידנו הכלים לשפוט את המיקרה אך דווקא תגובתה של נופר מוכיחה שהקרדיט שקיבלה על האינטליגנציה הגבוהה שלה אכן נכון...
כשניסית לקבוע הסברתי לך כי היום השתבש לי קלות ואני עסוקה עד 20:45 לפחות!!!!!!!
לא אמרתי לך שתגיע!!!!לא סגרת שום דבר סופית ולומר שתחזור אליי אומר מבחינתי שתשקול אם מתאים לך
אכן ניסוח שמתאים למי שלפחות עומדת לסיים לימודי עריכת דין בהצטיינות..ניסוח משפטי לעילה ועילה,לא היה מבייש שום הסכם שבו הספק חומק ממתן השירות בניסוחי התחמקות מפולפלים.
ולנופר חביבתי היות שאיננו עסוקים בחתימה על הסכמים מסחריים מורכבים,לפחות לפי דעתי הצנועה,כשנערה אומרת שתהיה עסוקה עד שעה מסויימת אני מניח בצורה סבירה שמאותה שעה היא תהיה פנויה,קשה לי להאמין שלאחר שתיחמת את השעה שעד אליה את תהיי עסוקה החליט הבחור להגיע במקרה ועל דעת עצמו להטריח את עצמו למעונך.
שבת שלום,אלחנדרו
*נ.ב -אשמח לדעת אם לאחר התגובה הנ"ל הודחתי גם אני מ"אי התענוגות"...
[/QUOTE]