כ נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב - דף 13 - סקס אדיר

נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב

121
[QUOTE=nofar]חוצפה?????????

כשניסית לקבוע הסברתי לך כי היום השתבש לי קלות ואני עסוקה עד 20:45 לפחות!!!!!!!

לא אמרתי לך שתגיע!!!!לא סגרת שום דבר סופית ולומר שתחזור אליי אומר מבחינתי שתשקול אם מתאים לך

לפחות תדייק בדיווח .ולידיעתך אין לי פקידה לכן אני לא עונה באמצע פינוק.

ולאור התבטאויותיך כאן אל תטרח להתקשר שוב !!!!!!!!!!!!!

חוצפן אתה בעצמך,

שבת שלום[/QUOTE]

חחחחחחחחח מעניין מה לאחים שלו גברים יהיה לכתוב על התגובה הזו בשם המנטרה

123

אני בהחלט מסכים לדברי רימינג ונוטה להאמין לנופר.

מניסיון במפגשים עם נופר, אני יכול להעיד כי באם קבעתם סופית תאריך ושעה, נופר תעמוד בהתחייבויותיה - במקרי קיצון, ייתכן כי תבקש שתמתין מספר דקות בודדות (עד שהלקוח הנוכחי יעזוב את הדירה - בהחלט מקובל).

כמו כן, אני חושב כי אופן ההתבטאות מעלה (גם עם היית צודק ב-50%) לא יאה ככלל ולפוסט הזה בפרט.

GR1700, אני בהחלט מאמין כי ההפסד כולו שלך - פספסת הזדמנות למפגש עם הרבה חום וחיבה, פינוקים ועינוגים אין סוף וסקס מצויין עם אישה אינטליגנטית ומסורה למתן שרות.

סופ"ש מלא הבנה וריגושים.

124
צודק בהחלט, נופר לריב עם לקוחות לא מרוצים (וזה ממש לא משנה באשמת מי) לא עושה לשרשור שלך טוב.
תמיד יהיו אנשים לא מרוצים.

תלמדי מהדגולה מכולן ותני לביקורות הלא טובות להיעלם בים הביקורות הטובות ברגע שאת עונה לביקורת לא טובה לפחות הכפלת אותה.

[QUOTE=בלאגניסט][QUOTE=nofar]חוצפה?????????

לא אמרתי לך שתגיע!!!!לא סגרת שום דבר סופית ולומר שתחזור אליי אומר מבחינתי שתשקול אם מתאים לך

לפחות תדייק בדיווח .ולידיעתך אין לי פקידה לכן אני לא עונה באמצע פינוק.

ולאור התבטאויותיך כאן אל תטרח להתקשר שוב !!!!!!!!!!!!!

חוצפן אתה בעצמך,

שבת שלום[/QUOTE]

חחחחחחחחח מעניין מה לאחים שלו גברים יהיה לכתוב על התגובה הזו בשם המנטרה

[/QUOTE]

125
"יקירת הפורום" לפחות כשאת משקרת תלמדי לשקר.
אם באמת היית עם לקוח מעניין שלא סגרת את הטלפון והיה לך זמן לנתק אותי שוב ושוב ושוב ושוב. הטלפון לא היה סגור וגם הצילצולים לא נמשכו עד להודעת המשיבון אלא פשוט היה צילצול שתיים וסינון.
חמודה'לה - את לא עושה לי טובות. את לא הנערה העובדת היחידה עלי אדמות אבל לפחות תלמדי להתייחס לאנשים שמהם את מתפרנסת חתיכת גועלית.

GR17002009-9-11 12:48:51

126

זו הנקודה הנכונה להנהלה לחתוך את הפוסטים האחרונים ולהעלימם מהשרשור.

התלהמות מיותרת של 2 הצדדים אשר תוביל עכשיו לעשרות תגובות שלא קשורות במישרין לשירות של נופר, שאגב לצערי עוד לא יצא לי לבחון.

דיפלומה בלשון צרפתית...

128
[QUOTE=nofar]

שלום שלום לכם חזרתי ארצה......איזה כיף.

האמת היה חסר לי האקשן של הפורום

יש צפי לשבוע הבא:

ראשון- לא פנוי יום של קבועים.....(שקבעו כבר)

שני -מ11-20

שלישי 10-19

רביעי-10-22

חמישי 10-22

שישי- 09-14

שיהיה לנו שבוע מקסים!!!!!!

המאהבת נופר

[/QUOTE

לכל ה"סנגורים" של "יקירת הפורום" !
אם היא לא עומדת בלו"ז שהיא עצמה פירסמה אז למה היא פירסמה אוותו בכלל?

129
אכן נפילה קשה
אבל למבקר המדינה יש בערך 100 אנשים שעובדים בשבילו ואנחנו רק 2
כמות התעבורה בפורום כיום היא מעבר ליכולות הלא צנועות שלנו(קודו להנהלה על זה )
ולכן אנחנו מראש מתנצלים שלא נוכל להגן על כל מותקף.
אבל בכל מקרה אנחנו שמחים שאנשים מתחילים להפנים את משנתינו
(אם כי כנראה לא בדרך לה פיללנו - אבוי)
בכל מקרה נופר נו נו נו- לא יפה לעשות את מה שעשית ללקוח ואחר כך עוד לנזוף בו שחור עך גבי פורום
(בעצם כבר אמרנו את זה לפני כמה הודעות לא?)

[QUOTE=אלחנדרו]

שלום לכולם,

איך נפלו גיבורים..."אחים שלו גברים" שהפך ל"מבקר המדינה של הפורום" ומשחיז את סכינו בכל הזדמנות בעיקר כלפי שרון,עד כדי חשד למניעים נעלמים ואפילו עורר כאן ציפייה מצד חלק מהחברים שיבוא להגנת המתלונן לפני שישוסף ע"י עדת המעריצים + זינה הנסיכה הלוחמת,כאילו היה לפחות גיבור על מהסוג של "זורו" או "באטמן"..קפא משום מה על שמריו,הקהה את להב סכין הניתוחים ונסך על עצמו מבע מתוק ונעים כשהביקורת נגעה לנופר..נעלמות דרכי האל...

בקשר למקרה עצמו שתיאר GR170 (מקווה ששלום לו לאחר שהותקף באכזריות ע"י משמרת הצניעות),אין בידנו הכלים לשפוט את המיקרה אך דווקא תגובתה של נופר מוכיחה שהקרדיט שקיבלה על האינטליגנציה הגבוהה שלה אכן נכון...

אכן ניסוח שמתאים למי שלפחות עומדת לסיים לימודי עריכת דין בהצטיינות..ניסוח משפטי לעילה ועילה,לא היה מבייש שום הסכם שבו הספק חומק ממתן השירות בניסוחי התחמקות מפולפלים.

ולנופר חביבתי היות שאיננו עסוקים בחתימה על הסכמים מסחריים מורכבים,לפחות לפי דעתי הצנועה,כשנערה אומרת שתהיה עסוקה עד שעה מסויימת אני מניח בצורה סבירה שמאותה שעה היא תהיה פנויה,קשה לי להאמין שלאחר שתיחמת את השעה שעד אליה את תהיי עסוקה החליט הבחור להגיע במקרה ועל דעת עצמו להטריח את עצמו למעונך.

שבת שלום,אלחנדרו

*נ.ב -אשמח לדעת אם לאחר התגובה הנ"ל הודחתי גם אני מ"אי התענוגות"...

[/QUOTE]

130

טוב קודם כל את כל הויכוח הזה ניתן היה לנהל בפרטי נופר את בהחלט יודעת להשתמש בכלי הזה

אני כן אגיד מנסיוני שהיא מנסה כן לשמור על מסגרת הזמן ויחד עם זו מקבל את התגובה של אלחנדרו משהו קורה תנסו לדבר ולקבוע לשבוע הבא ותגמרו את הויכוח הטיפשי הזה

חזור אל “המחסן המוסתר”