כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 13 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

121

אפרודיזאק

מספיק עם דיבורי הגבוהה גבוהה אודות המוסר והמוסריות, הכל עניין של הקשר תרבותי, דתי וכיוצ' - מנסיון השנים שלי כל החיים שלנו במערכות יחסיים עם נשים בנוי על תן וקח. לדעתי יש רק תקופה קצרה בחיי האדם שנות העשרה ותחילת שנות העשרים יש התאהבות כימית אמיתית . אבל נשים בדרכ' בוחרות גברים בגילאים הצעירים על פי פוטניציאל ההשתכרות שלהם ובגיל יותר מבוגר על ההשתכרות בפועל שלהם.גם בתוך מערכות היחסים הזוגיים יחסי המין מותנים גם הם בסוג של "שוחד כספי" כגון סוגים שונים של מתנות שוות ערך כספי!!! אלה הם חיינו, אישה "נותנת" לגבר עם סטטוס וכסף. תראה את כל המליונרים שחיים עם צעירות! כולנו מכירים את אשת העסקים מפורסמת (אינני רוצה לנקוב בשמה מחשש לתביעת דיבה) שהשמועות אמרו שהיא הייתה נערת ליווי מהיקרות שבהן!!!

זאת המציאות ! ואני גם מכיר את שאלת מליון הדולר האם היית מסכם שביתך תהיה בחורה עובדת (אגב אני מקפיד לקרוא להם כך ולא זונות !) ? תשובתי לא ! אבל הייתי מקבל ידיעה זאת בהבנה יותר גדולה מאשר אם הייתה מבשרת לי שהיא לסבית (אגב אין לי שום דבר נגד הקהילה) !! אבל אם היא תחליט להיות נערה עובדת אני מאחל לה 1. שתעשה את זה בסטייל 2. שתהנה כמו ידידתנו נשואת הדיון 3. שתעשה הרבה כסף ותנצל את זה לטובת עתידה.( את שרון מהפורום אני למשל מעריץ ! מעריץ את יכולתה להפוך תחום זה לעבודה ככל העבודות , שיווק , תעריפים לכל פעולה ושרות!)

דיי עם התגובות המוסרניות שמירב מצליחה להוציא מאיתנו! מירב כפי שמתגלה לנו באמצעות כתיבתה היא בחורה אינטליגנטית ואני משוכנע שבכל דרך שהיא תבחר היא תצליח !

אני גם מבין שלמירב יהיה קשה לצאת מתחום זה בגלל 1. הכסף הקל 2. תחושת העצמאות שלה 3. היכולת שלה גם לדעת להנות מעבודה זאת.

נב אם הייתי במקומה גם אני הייתי מתלבט!! ועוד הוסיף שאני מוקסם מהיכולת שלה להתבונן בעולם זה מנקודת מבט של נערה עובדת (בעצם בנו הגברים ) ולעלות על הכתב באופן בהיר ושוטף בעברית מצויינת - שמהווה אנטיתזה לדימוי של נערות עובדות .

לשעבר גלגל עמוק

122
אני חושב שיש כאן המון צביעות ואנשים מסתכלים על מוסר
ונורמות חברתיות רק כשזה נוח להם.
גבר שמזיין נשים ומשלם על כך זה בסדר ואישה שמזדיינת עם
גברים ומקבל על זה כסף זה לא בסדר?
אם היתם לכם את האפשרות לשכב עם נשים ועוד לקבל על זה המון
כסף לא היתם עושים את זה?

123
הדיון הזה מתדרדר מרגע לדודלי
ברצינות אבל. זה התחיל לא רע, היה איזשהו שיא ועכשיו זה הולך ומתדרדר.

סטיגמות נקבעות ע"י החברה לפי אמות המידה המקובלות בהווה שלה. חלק מהדברים שנתפסו כטאבו או נחשבו ללא נורמליים לפני 10 או 20 שנים היום הפכו לנחלת הרוב או חלק ניכר מהאוכלוסיה.
בסופו של דבר הכל ענין של פילוסופית חיים ותפיסה.
מה זאת זונה באמת? מישהי ששוכבת עם הרבה אנשים? אז יש הרבה בחורות לא זונות ששוכבות או שכבו בעבר עם הרבה גברים. אז אולי זונה זאת מישהי שלוקחת כסף עבור שרותי מין? אם ככה אז במובן זה או אחר רוב הנשים הנשואות יכולות להחשב גם הן כזונות. ואם נלך קצת רחוק יותר, למעשה כל מי שהולך לעבוד ועושה מה שאומרים לו לעשות (גם אם הוא לא בדיוק נהנה מזה) תמורת כסף, גם הוא סוג של זונה של מישהו.
אנחנו יורשים וגם מנסים לקבוע לעצמנו ערכים וחוקים שאנחנו חושבים שהם נכונים, אבל החיים יכולים ללמד כל אחד די מהר שמערכת הערכים והאמונות שלו יכולה לקרוס בין רגע. הכל תלוי בסיטואציה. לא חושב שצריך דוגמאות, החיים פשוט מלאים בדוגמאות כאלה.
אז אל תמהרו לשפוט אף אחד ולהצתדק, כי הנסיבות יכולות לשנות את המצב של כל אחד מכם די מהר.
אז כן, זה אפשרי שבחורה אינטיליגנטית תמכור שרותי מין וזה אפשרי שיהיו לה תוך כדי תהפוכות רגשיות בטווח של דכדוך, הרהורי חרטה ועד לאושר ותחושת שליחות טובה.
ולסיום, לחובבי השירה והפרוזה:

Nothing either good or bad, but thinking makes it so.

William Shakespeare

peach2009-11-3 17:44:11

The light that burns twice as bright burns half as long

125

הלו guys!!!!

אני שמחה למצוא כאן מבחר איכותי של תגובות, דעות מנוגדות ואנשים השונים כל כך האחד מהשני ולכל אחד דרך הסתכלות שונה על הנושא וכל עוד נשמרת הנימה החיובית- פוסט הזה יהפוך לסלט טעים נורא של דיווחים שלי ושל כל הגוונים השונים שלכם.

סיימתי כרגע מפגש פרטי של כמה שעות עם לקוח בביתי ועקב הצורך שלו בדיסקרטיות ייתרה לא אוכל לתאר לכם, לצערי, את הפגישה.
מחר בערב תהיה לי פגישה פרטית נוספת שאוכל לעדכן אתכם לגביה אז צפו לדיווח צפוף.

לפגסוס וdude: תודה!

לelrik:
המפגש איתי הוא אכן ייחודי- למי שמתחבר אלי, כמו עם כל בחורה אחרת: גבר אחד ייהנה עד השמיים, השני יגיד: נחמד והשלישי יעשה אחורה פנה ויברח עוד לפני שניסה, לכל אחד יש טעם שונה וכדיי ליהנות עם אישה במיטה אתה צריך קודם כל להימשך אליה, שים לב שלא תיארתי עד היום איך שאני נראית..... אולי אני בכלל פילה, ג'ירפה עם חצ'קונים? לך תדע....

למישל הגבר:
אני מטורפת על "דלוויני" (שקוף שסינגל מאלט) למרות שאני כבר לא שותה, קשה להשיג אותו בארץ.....

לmr love:
כל מילה באבן!, לכן אני גם חושבת שכדאי לי לפרסם ספר אשר בו אוכל לכתוב הכול מההתחלה, כאן אתם קוראים רק צד אחד של הדברים ובספר אוכל לפרוש את כל העבר שלי כך שיבינו מאיפה באתי ולמה הלכתי לאן שהלכתי, לא נראה לי שהפורום זה המקום המתאים לכתוב על העבר הקשה אלא על ההווה החיובי בהרבה.

אז עכשיו כולם יקפצו ויאמרו:
"אההה, היא רוצה לפרסם על הספר שלה פה ולעשות על חשבוננו קידום מכירות אגרסיבי"- על זה אגיב ואומר:

1. לא בטוח שבסופו של דבר אפרסם ספר כל כך פרטי שכזה.
  2. חוץ מאשר לכתוב את מה שעבר עלי- אין לי עניין בלהיות סופרת.
  3. יש לכם מושג כמה סופר מרוויח? תאמינו לי שלא הרבה (אוקי, אני לא מדברת על ג'י.קי.רולינג או עמוס עוז). רוב הסופרים מוכרחים לעסוק בעוד דברים מעבר לכתיבה.....

לWTF:
לא קורה לך שאתה נמצא במערכת יחסים ובא לך להיות חופשי, וכאשר אתה חופשי אתה רוצה מערכת יחסים? זה טבע האדם לצערי- לרצות את מה שאין לו.....

אני לא בהכרח פוליגאמית אבל בנושא הזה מוקדם לי עדיין להגדיר את עצמי, אולי בגלל שכנראה לא אהבתי בצורה בוגרת ומוחלטת אף אחד.

לאפרודיזיאק:
הרעיון שגברים ההולכים לזונה חוטאים מוסרית וערכית כבר לא תקף לדעתי וכמו שגל גל אמר "הכול עניין של הקשר תרבותי" אבל איש בדעתו יחיה וכל אחד צריך לחיות על פי ערכי המוסר של עצמו- תחת החוק.

אני תמיד אספר לגבר שאיתי על עברי בשלב כלשהו או שאפרד ממנו לפני- אבל בטח לא בפגישה הראשונה, קודם אתן לו להכיר אותי ואז אם ירצה ישפוט.....רוב הפעמים אני בורחת לפני זה ולכן אני לבד J

אגב שתיים ממערכות היחסים הרציניות שהיו לי התחילו אחרי שסיפרתי בפגישה הראשונה או לפניה על עיסוקי.

לגל גל:
יפה אמרת, חוץ מ:
עניין הלסבית- אבל שוב- איש בערכיו יחיה ומי יכול להתווכח איתך על כך? ולשם מה?

הכסף הקל: הוא לא קל בכלל......מהיר- כן.

לג'ון קונור:
החבר הכי טוב שלי בעולם תמיד אומר לי את זה () :"וואי מירב, אם הייתי יכול גם אני הייתי עושה את זה, גם סקס וגם כסף, למה שאגיד ברוך שעשני גבר ואתן עושות חיים?"

לpeach: ואומר אמן!

שלכם, מירב.

קישור לאתר הפרטי שלי:

126
[QUOTE=גל גל]

"אפרודיזאק

מספיק עם דיבורי הגבוהה גבוהה אודות המוסר והמוסריות, הכל עניין של הקשר תרבותי, דתי וכיוצ'
- מנסיון השנים שלי כל החיים שלנו במערכות יחסיים עם נשים בנוי על תן וקח. לדעתי יש רק תקופה קצרה בחיי האדם שנות העשרה ותחילת שנות העשרים יש התאהבות כימית אמיתית . אבל נשים בדרכ' בוחרות גברים בגילאים הצעירים על פי פוטניציאל ההשתכרות שלהם ובגיל יותר מבוגר על ההשתכרות בפועל שלהם.גם בתוך מערכות היחסים הזוגיים יחסי המין מותנים גם הם בסוג של "שוחד כספי" כגון סוגים שונים של מתנות שוות ערך כספי!!! אלה הם חיינו"

ואז ישאל היהודי: "מדוע בעיני העולם המערבי אני כה מתועב?"

התשובה נמצאת ממש כאן בדבריו של גל גל.

צר לי גיסנו על מחשבתך הנלוזה
אבל נראה שהמילה אהבה לא רק שהתעוותה אצלך, אלא היא פשוט אינה קיימת שם.

פוסט עצוב.
מוסלי2009-11-3 20:22:22

128

מישל:
התכוונתי ל"דלוויני" 15 שנה-
Dalwhinie חפש את זה באינטרנט ואם אתה מוצא שתה בשבילי כוס (בלי קרח!!!)

גל גל ומוסלי:
"כל הכללה מסוכנת, וגם זו" לכן: שום דבר הוא לא חד משמעי בנושא-

יש נשים שמתחתנות בשביל כסף, כאלה שמתחתנות למען האהבה, יש שרק בגלל המסורת והן מרגישות בשעון הביולוגי מתקתק ולחץ מההורים, יש בגלל הריון לא מתוכנן, לא חסרות סיבות ואני אישית חושבת שלהיות עם בן זוג ללא אהבה אמיתית, רומנטית, חברות טובה, אמון וערכים משותפים – אעדיף להיות לבד. אבל כל אדם בעולם שונה מחברו – וזה מה שעושה אותו יפה ומעניין.

פוסט שמח

M.

קישור לאתר הפרטי שלי:

129

ל-peach

אנחנו חיים בשני עולמות במקביל - עולם אחד שבו שולטות הנורמות החברתיות ועולם שני שבו נורמות השוק קובעות את הכללים. בעולם החברתי אנשים עוזרים אחד לשני ללא ציפייה לתשלום מיידי,כמו לפתוח את הדלת עבורך, המחווה נעימה לשנינו ואין צורך להחזיר טובה באופן מיידי.

העולם השני שבו שולטות נורמות השוק בנוי מיחסי תן וקח, תמיד יש בו דרישה לתועלת זהה לשני הצדדים.אתה מקבל רק את מה שעבורו שילמת ותו לא.

כל זמן שאנו שומרים על הפרדה ברורה בין שני העולמות החיים מתנהלים כסדרם. סקס בעולם החברתי נוכל לקבל בחינם, שם (יש לקוות) יש חום ורגש. בעולם של שוק אנו מקבלים סקס לפי דרישה ותמורת תשלום. בן זוג לא חוזר הביתה ומבקש יחסי מין תמורת 250 ש"ח, ובאופן דומה נערות עובדות לא מצפות לחיבוק שאחרי.

הצרות מתחילות כשיש התנגשות בין הנורמות החברתיות לנורמות השוק. בחור מזמין חברה לצאת איתו לסרט וארוחת ערב על חשבונו. הם יוצאים שוב וגם הפעם הוא מזמין. בפעם השלישית הם הולכים להופעה והוא עדיין משלם. בשלב זה הוא מצפה לקבל משהו בחזרה, הארנק שלו הולך ומתרוקן. הוא מתקשה ליישב בין הנורמה החברתית (חיזור) לבין נורמת השוק (סקס תמורת כסף). בפגישה הרביעית נפלט לו שהיא והרומן הזה עולים לו ביוקר. עכשו הוא עבר את הגבול, הנערה אומרת שהוא בהמה ויוצאת מבית הקפה בסערה והוא שוב יצטרך לשלם את החשבון. הוא היה צריך לדעת שאי אפשר לערבב בין העולמות בלי לרמוז שהגברת היא זונה. הוא היה צריך לזכור כי הסקס הכי יקר הוא סקס בחינם.

אוסקר.

בגמילה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”