אפרודיזאק
מספיק עם דיבורי הגבוהה גבוהה אודות המוסר והמוסריות, הכל עניין של הקשר תרבותי, דתי וכיוצ' - מנסיון השנים שלי כל החיים שלנו במערכות יחסיים עם נשים בנוי על תן וקח. לדעתי יש רק תקופה קצרה בחיי האדם שנות העשרה ותחילת שנות העשרים יש התאהבות כימית אמיתית . אבל נשים בדרכ' בוחרות גברים בגילאים הצעירים על פי פוטניציאל ההשתכרות שלהם ובגיל יותר מבוגר על ההשתכרות בפועל שלהם.גם בתוך מערכות היחסים הזוגיים יחסי המין מותנים גם הם בסוג של "שוחד כספי" כגון סוגים שונים של מתנות שוות ערך כספי!!! אלה הם חיינו, אישה "נותנת" לגבר עם סטטוס וכסף. תראה את כל המליונרים שחיים עם צעירות! כולנו מכירים את אשת העסקים מפורסמת (אינני רוצה לנקוב בשמה מחשש לתביעת דיבה) שהשמועות אמרו שהיא הייתה נערת ליווי מהיקרות שבהן!!!
זאת המציאות ! ואני גם מכיר את שאלת מליון הדולר האם היית מסכם שביתך תהיה בחורה עובדת (אגב אני מקפיד לקרוא להם כך ולא זונות !) ? תשובתי לא ! אבל הייתי מקבל ידיעה זאת בהבנה יותר גדולה מאשר אם הייתה מבשרת לי שהיא לסבית (אגב אין לי שום דבר נגד הקהילה) !! אבל אם היא תחליט להיות נערה עובדת אני מאחל לה 1. שתעשה את זה בסטייל 2. שתהנה כמו ידידתנו נשואת הדיון 3. שתעשה הרבה כסף ותנצל את זה לטובת עתידה.( את שרון מהפורום אני למשל מעריץ ! מעריץ את יכולתה להפוך תחום זה לעבודה ככל העבודות , שיווק , תעריפים לכל פעולה ושרות!)
דיי עם התגובות המוסרניות שמירב מצליחה להוציא מאיתנו! מירב כפי שמתגלה לנו באמצעות כתיבתה היא בחורה אינטליגנטית ואני משוכנע שבכל דרך שהיא תבחר היא תצליח !
אני גם מבין שלמירב יהיה קשה לצאת מתחום זה בגלל 1. הכסף הקל 2. תחושת העצמאות שלה 3. היכולת שלה גם לדעת להנות מעבודה זאת.
נב אם הייתי במקומה גם אני הייתי מתלבט!! ועוד הוסיף שאני מוקסם מהיכולת שלה להתבונן בעולם זה מנקודת מבט של נערה עובדת (בעצם בנו הגברים ) ולעלות על הכתב באופן בהיר ושוטף בעברית מצויינת - שמהווה אנטיתזה לדימוי של נערות עובדות .