כ הטוחן מדווח ... קצת אחרת ! בעייתי ושלילי - דף 3 - סקס אדיר

הטוחן מדווח ... קצת אחרת ! בעייתי ושלילי

21

חברים,

שבוע טוב.

קראתי, נדהמתי, התעצבנתי...ועוד שאר "ירקות".

אבל דבר אחד לא נלקח כאן בחשבון, תחשבו על הבחורה המסכנה שמקבלת כזה פסיכופת הביתה...

איך היא בדיוק תתמודד איתו, או מתחרפן לו השסק פתאום והוא כופה עליה דברים? אם אחד כזה בא לטלי, אני לא דואג לה.... יש לה את החרב שהיא תוריד לו על הראש. אבל מה עם אנג'י,דניאל, נופר וכדו'?

חברים, אני חושב שהדרך להתמודד עם כזה דבר, הוא אכן לפרסם בכללי כל הודעה פרטית שמישהו מקלל, וכך הבנות תוכלנה לפקוח עין ולדעת להזהר....

תמיד יש את האפשרות לא לומר להם את השם האמיתי וכו', אבל כן יש דרך להתמודד עם זה.

הדרך הפשוטה היא שהן תדרושנה התכתבות בפרטי, וכך הן תוכלנה לזהות את שם הכותב.

אם הוא ינסה לפתוח שם חדש, סביר להניח שההנהלה יכולה למנוע זאת מראש.......

אנחנו אומנם לא משטרת הגבולות, וכל בחורה צריכה לדאוג לעצמה. אך אישית, מטריד אותי שיש אנשים כאלו..

כולי תקווה שאכן ה"פסולת" תנופה, ושאר המובחרים (ויש לא מעט כאלו תודה לאל) ישארו...

לתשומת לבכם וליבכן...

22

לחבר בונבוניקו ולידיעת שאר החברים:

אין לפרסם התכתבות שנעשתה באמצעות תיבת ההודעות הפרטיות של המערכת בשום דיון פומבי אלא אם כן ההנהלה אישרה בקשה חריגה שכזו ומראש !

לידיעתכם.

שימי מצוות מנהלי הפורום.

19LOLx82009-11-7 22:13:46
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

25

חח..

נקרעתי מצחוק.. מהקללות האלה של הבחור..פשוט נשמע לא אמיתי.

הטוחן,

למה אתה חושב שטעו באנליזה?

הבחור באמת נשמע כמו ערבי, אני בטוח בזה!! ולא צריך אנליזה כדי לדעת את זה..(ולמעשה,מי מתערב איתי על 100 ש"ח שהבחור ערבי?- יש פה מישהו?.. כן.. חשבתי שלא:-) זה לא בא מגזענות מה שאני אומר, פשוט הדרך בה הוא מחבר את המשפטים כלומר את הקללות..

אם אני אגיד לך את האמת..טיפוס די מפחיד..(איזה פחד זה לקבל תגובות כאלה-אבל גם מצחיק.. להתפלל 5 פעמים ביום, פעם ראשונה בשעה 05:05 בבוקר, פעם שנייה בשעה 9 בבוקר,שלישית ב-1,רביעית ב-3, חמישית ב-17:05 אם בטעות איחרנו בדקה-קרי 17:06 אז זה לא נחשב ולא יעבוד!! ולכן יש "תיקון חצות", אבל אם התפילה תהיה ב-17:04 אז זה גם טוב והתפילה תחשב)

ועוד משהו..

תשמע, להגיד לבן אדם: אין לי זמן בשבילך כי הזמן שלי יקר(או משהו בסיגנון)

ואח"כ להוסיף: זיוני השכל שלך לא יעבדו עליי(בצורה עדינה כמובן,אבל לא הכי עדינה-אם אתה מבין למה אני מתכוון..)

זה די פוגע.

זה כאילו שמישהו עשה טעות ואמר על עצמו: " איזה מפגר, מטומטם ואידיוט אני"

ואתה עונה לו:"מפגר, מטומטם ואידיוט כפי שאתה קורא לעצמך, בוא שנייה"

כמובן הקצנתי את זה כדי שיבינו את הקטע..

אם אני הייתי מקבל ממך תגובה כזו אחרי שהייתי מבקש כמוהו.. הייתי קצת נפגע ונעלב(כן אני בן אדם מאוד רגיש מה לעשות...)

אבל בהחלט לא הייתי מגיב כמוהו..הייתי אומר משהו כמו.. "סבבה" וזהו

אם הוא היה מבקש ממני, הייתי אומר לו שאני מתכוון לכבד את הפרטיות שלה-אולי היא לא רוצה בינתיים לפרסם את עצמה,לא חשוב מאילו סיבות..(אני מאמין שהייתי זוכה גם לקבל ממנו קללות-אך לא באותו מינון..הייתי זוכה ל2-3 ביום אבל לא יותר)

ומצד שני אפשר בהחלט להבין אותך והדבר שעשית(תגובתך הראשונה אליו) מבורך בהחלט כי מטרתו טובת הכלל וקידום הפורום..

ולכן אין לי דעה סובייקטיבית..(המשפט האחרון נשמע כאילו אני מזיין לכולם את השכל..אז זהו שכן!!

ואם מישהו יגיד לי:"אתה מזיין פה את השכל כפי שאתה אומר" -אז אני אומר מראש.. לא כדאי להגיד לי את זה. כי אח"כ אני אפגע ואומר "סבבה")

קחו הכל בסבבה והכל יהיה טוב.(הממ... אני חושב שזאת תהיה חתימה טובה בשבילי)

בכל מכל כל כן..

27

אחים שלו גברים,

למה לו לנסות להראות שהוא ערבי? יעני כדי להסוות את עצמו ע"מ שלא ימצאו אותו? זה לא הגיוני.(הוא יודע שאם ירצו אז ימצאו אותו.. אז למה לשחק אותה ערבי.. משהו פה לא מתחבר בעיניי הרי כדי למצוא מישהו אז מתחקים אחר ה-IP והוא יודע את זה..אלא אם הוא באמת מטומטם)

בכל מכל כל כן..

28
כדי לנסות להפחיד ולאיים?

[QUOTE=Bartholomew]

אחים שלו גברים,

למה לו לנסות להראות שהוא ערבי? יעני כדי להסוות את עצמו ע"מ שלא ימצאו אותו? זה לא הגיוני.(הוא יודע שאם ירצו אז ימצאו אותו.. אז למה לשחק אותה ערבי.. משהו פה לא מתחבר בעיניי הרי כדי למצוא מישהו אז מתחקים אחר ה-IP והוא יודע את זה..אלא אם הוא באמת מטומטם)

[/QUOTE]

29
[QUOTE=אחים שלו גברים]כדי לנסות להפחיד ולאיים?

[QUOTE=Bartholomew]

אחים שלו גברים,

[/QUOTE][/QUOTE]

כנראה שעשיתי טעות.."איזה מפגר מטומטם ואדיוט אני"

בכל מכל כל כן..

30
[QUOTE=הטוחן] לאחר 4 ימי סירוב לבקשתי משום מה ... עמית הסכים לפתיחת הדיון הזה. [/QUOTE]

כל הכבוד לך שלא וויתרת והמשכת להתעקש, כך צריך!!! מוחא כפייה צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”