חח..
נקרעתי מצחוק
.. מהקללות האלה של הבחור..פשוט נשמע לא אמיתי.
הטוחן,
למה אתה חושב שטעו באנליזה?
הבחור באמת נשמע כמו ערבי, אני בטוח בזה!! ולא צריך אנליזה כדי לדעת את זה..(ולמעשה,מי מתערב איתי על 100 ש"ח שהבחור ערבי?- יש פה מישהו?.. כן.. חשבתי שלא:-) זה לא בא מגזענות מה שאני אומר, פשוט הדרך בה הוא מחבר את המשפטים כלומר את הקללות..
אם אני אגיד לך את האמת..טיפוס די מפחיד..(איזה פחד זה לקבל תגובות כאלה-אבל גם מצחיק.. להתפלל 5 פעמים ביום, פעם ראשונה בשעה 05:05 בבוקר, פעם שנייה בשעה 9 בבוקר,שלישית ב-1,רביעית ב-3, חמישית ב-17:05 אם בטעות איחרנו בדקה-קרי 17:06 אז זה לא נחשב ולא יעבוד!! ולכן יש "תיקון חצות"
, אבל אם התפילה תהיה ב-17:04 אז זה גם טוב והתפילה תחשב)
ועוד משהו..
תשמע, להגיד לבן אדם: אין לי זמן בשבילך כי הזמן שלי יקר(או משהו בסיגנון)
ואח"כ להוסיף: זיוני השכל שלך לא יעבדו עליי(בצורה עדינה כמובן,אבל לא הכי עדינה-אם אתה מבין למה אני מתכוון..)
זה די פוגע.
זה כאילו שמישהו עשה טעות ואמר על עצמו: " איזה מפגר, מטומטם ואידיוט אני"
ואתה עונה לו:"מפגר, מטומטם ואידיוט כפי שאתה קורא לעצמך, בוא שנייה"
כמובן הקצנתי את זה כדי שיבינו את הקטע..
אם אני הייתי מקבל ממך תגובה כזו אחרי שהייתי מבקש כמוהו.. הייתי קצת נפגע ונעלב(כן אני בן אדם מאוד רגיש מה לעשות...)
אבל בהחלט לא הייתי מגיב כמוהו..הייתי אומר משהו כמו.. "סבבה" וזהו
אם הוא היה מבקש ממני, הייתי אומר לו שאני מתכוון לכבד את הפרטיות שלה-אולי היא לא רוצה בינתיים לפרסם את עצמה,לא חשוב מאילו סיבות..(אני מאמין שהייתי זוכה גם לקבל ממנו קללות-אך לא באותו מינון..הייתי זוכה ל2-3 ביום אבל לא יותר
)
ומצד שני אפשר בהחלט להבין אותך והדבר שעשית(תגובתך הראשונה אליו) מבורך בהחלט כי מטרתו טובת הכלל וקידום הפורום..
ולכן אין לי דעה סובייקטיבית..(המשפט האחרון נשמע כאילו אני מזיין לכולם את השכל..אז זהו שכן!!
ואם מישהו יגיד לי:"אתה מזיין פה את השכל כפי שאתה אומר" -אז אני אומר מראש.. לא כדאי להגיד לי את זה. כי אח"כ אני אפגע ואומר "סבבה")
קחו הכל בסבבה והכל יהיה טוב.(הממ... אני חושב שזאת תהיה חתימה טובה בשבילי)
בכל מכל כל כן..