כ מי זאת הנילי הכוסית הזאת מתמונות אמיתיות? - דף 2 - סקס אדיר

מי זאת הנילי הכוסית הזאת מתמונות אמיתיות?

13
[QUOTE=שמשון]

מחזה נורא

שד ימין רב עם שד שמאל

ק"מ רווח

[/QUOTE]

דווקא נראה מאד שימושי, אני יכול להחנות את האופנוע בין הציצים שלה, הם בטוח יתמכו בגלגל הקדמי כמו ליפט של מוסך

גם אני לא מחובבי הסיליקון, בטח לא כשהעבודה כל כך גרועה, זה ממש נראה על הפנים.

14

13 תגובות בלי דיווח רציני אז כנראה שהגיע תורי לדווח. נילי הנ"ל פתחה את הדלת בשמלה, בחורה גבוהה משמעותית, רזה ודקה כשהחזה מאיים להתפוצץ החוצה. לפחות החלק הראשון של התיאור שלה בלינק הבית נכוןhttp://www.sexforfree.co.il/xex/xex_0574443111/sexy_10.html
(הכוונה לחלק שכתוב "בעלת דיבור רך עדין ומתקתק") יש לה מראה שיקי עם השיער ארוך חלק שלה + הגובה והגוף הרזה, תוסיפו את הסיליקון (שהסתבר בסופו של דבר כאגוז קשה) ויש לכם מלכודת דבש אמיתית.

350 שח החליפו ידיים אחרי שסוכם על 2 אקטים במסגרת 40 דק' (איזה טמבל יצאתי) גם סיכמנו שאם אני נקי המציצה תהיה בלי קנדום. כשיצאתי מהמקלחת היא חיכתה לי בפתח פרשה מגבת על הרצפה כדי שלא ארטיב את ההול כל זה כשהיא עדיין לבושה (לא מתפשטת ומחכה ערומה במיטה כמו רוב הבנות) והתחילה לעזור לי להתנגב כשהיא כורעת על הרצפה ומנגבת את רגליי (מחרמן מאד) זה הביך אותי טיפה וביקשתי ממנה להתפשט בזמן שאני מתנגב בעצמי. small talk ונשכבתי פרקדן כדי לאפשר לה להפעיל את כישוריה עליי. כל השטיקים הרגילים של חירמונים ליטופים ונשיקות עדינות מלמטה עד למעלה ומהצד עם מסז ציצים אבל בלי שמן שלוו במציצה שהשתפרה רק אחרי שביקשתי שתפעיל לחץ עם השפתיים על כל הגזע נסיונת לנשיקות צרפתיות נהדפו בדיפלומטיות מירבית של הסטת הראש עדי כדי נשיקה מרפרפת על זויות השפתיים. בקיצור עומד לי כמו טיל ואחרי איזה 10 דקות כשהיא חוזרת למצוץ היא מלבישה לי את הגומיה תוך כדי מציצה מתלבשת לי על הזין ופוצחת בדהירה על הכלי. הקוטר של הכוס נחמד מאד ולא הולכים שם לאיבוד. לקחתי בחשבון שאם אני ממשיך ככה עם המראה הזה מולי אני משפריץ תוך רגע אז יצאתי ממנה והעברתי אותה לשכיבה (טעות !) הייתי צריך להשפריץ כמה שיותר מהר בשביל לא להתבאס בסוף. אחרי שעברתי לנשק אותה ולחמם אותה (סיליקון קשה מדי אבל נראה סקסי) מספר דקות כדי להירגע המשכתי לפמפם אותה בדוגי (אחחחח איזיה מותניים צרות ורגליים ארוכות) עד שהנקטר הלבן התפרץ החוצה בלי לקבל מראש את אישורי. יאללה למקלחת ושתייה חמה מחכה לי ליד המיטה, המשכנו לדבר ואז הפקידה המעצבנת מתקשרת (לא שמתי לב שהזמן כבר כמעט נגמר ) ביקשתי לעשות אחד נוסף זריז (תלמדו מהנסיון המר שלי ואל תמרחו זמן יקר) חימומי קנה ונישקוקי גוף, מציצה וביקשתי להשתמש בשמן על ישבנה (לא גמירת פלחי ישבן מלוקסרת אלא רק לחימום) לא התלהבה מעיניין השמן על הטוסיק אבל הסכימה. שיפשופים שמביאים אותנו חזרה לחליפת ההגנה ואני שוב מפמפם ללא הכרה אך לא גומר. לזכותה יאמר שגילתה סבלנות ושיתפה פעולה עם החלפת תנוחות לפי השגעונות שלי, מסיונרית, על הצד ורכיבה נוספת עד שברגע שלפני הרגע הקריטי היא קמה מעליי ומפסיקה את האקט כדי לקחת את הטלפון שלה ולחייג לפקידה.
"מה את עושה ?" שאלתי, מודיעה לפקידה שתרשום לנו עוד כניסה של 350 כי כבר עבר הזמן.

????????? בדקתי ובאמת עברו להם 50 דק' אז גלשנו קצת, מה קרה???? למה לא להציע את האופציה של שעה מלאה בתוספת 150, למה צריך לשדוד אותי ב350 שח נוספים שלא היו לי? אמרתי לה "לא נורא" וניגשתי להתקלח ולהסתלק בזריזות תוך 5 דק' שלא יחייבו אותי בתשלום נוסף. סה"כ שהיתי אצלה 55 דק' במקום 40 שסיכמנו וגמרתי רק פעם אחת אם רק היו עוד כמה דק' נוספות יכולתי לגמור שוב ולצאת מרוצה.

לסיכום הרגשות די מעורבים כי מצד אחד כן זיינתי כוסית עם כוס צר למרות שהסיליקון קשה. היא באמת הייתה נחמדה ופעלתנית והרעיפה לא מעט מחמאות (כן הייתה כימיה) עד אותו רגע מקולל שבו היא השאירה אותי עם תאוותי בידי והחליטה לקום להתקשר.

מוסר השכל: למי שמעוניין בשני גמירות לא לבזבז אף שנייה או לחליפין להזמין מראש שעה ב 500 שח.

האם אחזור אליה? לא יודע אם אתגבר על הביאוס של הדקות האחרונות אתם תעשו מה שטוב לכם.

אפשר לעבוד על חלק מהאנשים ,חלק מהזמן

אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים,כל הזמן !!

16

אגב,

אני, אישית, חושב שהמדווח דווקא אשם.

אתה לבד אמרת, שבסך הכל נהנית והיא שיתפה פעולה עם כל שיגיונותיך.

כבר ידעת שאתה בלחץ של זמן, כי הפקידה התקשרה.

לכן, אתה צריך להיות עם האצבע על השעון, אם אתה רואה שאתה חורג מהזמן, אז פשוט תציע תוספת.

כמו שלא היית רוצה שיוציאו אותך לפני הזמן, ככה אתה צריך לדאוג שלא לגזול מזמנה, מעבר למה שסוכם מראש.

הבנקאי.

הבנקאי2009-12-11 15:28:35
הפקדה או משיכה?

17
טוב דיווח שלי :]
הדעתי למקום יחסית מאוחר,אחרי שקבעתי עם הפקידה שאני מגיע ב3...הגעתי חיכתי בידיוק 5 דק לפני זה נכנסתי לבדוק בחורה חדשה שהמליצה לי הפקידה מישהי בשם קין אמרה לי בלונדינית רזה שזה די הטעם שלי אז אמרתי למה לא נקפץ נראה על מה מדובר בכל מקרה הפקידה ביקשה שאם אחליט להכנס איתה להתקשר לדווח איך היה,כמו כן הפקידה הודיעה לי שהבחורה חדשה ואין לה עדין תמונות...דפקתי בדלת...פתחה את הדלת מישהי בלונדינית רוסיה פנים לא משהו לא מוכערת אבל גם לא יפה מידיי...קצת מבוגרת לטעמי אז סירבתי בנימוס התקשרתי לפקידה ואמרתי לה שאני מעדיף להכנס עם נילי, שלה חיכיתי מראש.
רק קצת מידע למי שרוצה קין היא בלונדינית רוסיה 1.75 לדעתי,גוף רזה חזה קטן תחת נחמד מה שמוזר זה שהיא הייתה לבושה בג'ינס וחולצה רגילה לגמרי, לא שום דבר מגרה...לא חושפני דיי מוזר לנערה עובדת (ביחס למה שהאחרות לבושות שם)

בכל מקרה דפקתי בדלת של נילי פתחה את הדלת בלונדינית גבוה עם חזה סיליקון לפנים! (במראה) ביקשה לראות ת.ז גיחכתי והראתי לה תעודה
לאחר מכן ביקשה ממני להתקלח וביקשה שאתנקה טוב טוב...לא שהיה לי ריח רע אני תמיד מתקלח לפני שאני יוצא ומן הסתם דאודורנט ובושם חח :]
בכל מקרה נכנסתי למקלחת ( הם צריכים לסדר שם את האטם בברז מטפטף להם שם מהקיר ) מתקלח זריז לא לבזבז זמן באמצע המקלחת נכנסה נילי ערומה, ושמה לי מגבת אני יוצא מתנגב, היא שאלה אם אני מוכן, קראה לי לבוא אליה קרעה ברך והתחילה לנגב אותי, תוך כדי ניגוב מחרמן בדקה לי את הכלי שאין לי מחלות...חיפשה סימנים של הרפס וזיבה...ראתה שהכל בסדר ומיד אמרה לי לשכב...
כשאני שוכב על הגב התיישבה לי על הרגל ( מחרמן ביותר!!)...התחילה בנשיקות בצוואר ובפיטמות, לאט לאט ירדה לכיוון הזין והתחילה במציצה שהאמת לא הייתה רטובה מידיי ודיי חלשה...ביקשתי לעבור ל69 כדי שאוכל לפחות לקבל זווית יותר טובה לגבי השבלול...
עברה ל69 כשאר כפות רגליה ליד ראשי והשבלול לי הפה :]
אין מה לומר מחזה יפה ביותר :] תחת קטן ויפייפה ושבלול מטופח ונקי!!!
מציצה של 10 דק...דיי סתמית עד שאני הפסקתי אותה ובקישתי להכנס היא באה לעלות עלי ולא שמתי לב שהיא הלבישה את המגן. באה להכניס אותו פנימה אמרתי לה וואוו חכי שנייה היא צחקקה ואמרה שהיא הלבישה אותי :]
כמה דק היא רכבה רכיבה טובה מזיזה תאגן לצדדים לא רק למעלה ולמטה...שאלה אם בא לי להתהפך אמרתי לה שכן בחיוך,
נעמדה על 4 תפסה לי את הזין והכניסה אותו פנימה תוך כדי שאני פותח לה תסופגניות ומסתכל על הריבה:]
תוך כדי פימפום יחסית רגוע לא אגרסיבי מיידיי היא תופסת לי תביצים, לא חלש מידיי לא חזק מידיי בואו נגיד שהיא לא מפחדת :]...אני אישית אוהב את זה...כמה דק של פימפום הדדי כשהיא משפתפת פעולה לגמריי וכשאני עוצר קצת להתנשם היא מזיזה את התחת לא רק קדימה ואחורה אלא גם לצדדים ובמעגלים כאלה מחרמנים ביותר!,קצת גניחות מזוייפות לחיצות קטנות על הביצים וזהו מיץ האהבה יצא לו החוצה :]
שאלה אם בא לי סיגריה סירבתי אמרתי לה שהפסקתי לעשן לא מזמן...הדליקה סיגריה תוך כדי שיחה איתי זרמה אחלה בשיחה למרות שאמרה שהיא צ'כית אני לא אוהב שמנסים לחרטט אותי...
אחרי כמה דק צילצל הפלאפון שלה זאת הייתה חברה שלה היא דיברה איתה רוסית אז שאלתי אם זה צ'כית תוך כדי גיחוח (אני מבין רוסית) היא אמרה שהיא חצי רוסיה חצי צ'כית פה האמנתי לה בגלל המבטא שהוא באמת קצת מוזר לא בידיוק רוסי...מרגישים משהו מזרח ארופאי שהוא לא רוסי...
אחרי הסגריה התחילה קצת לדגדג שוב קצת נשיקות מציצה יחסית קצרה ושוב אין מה לעשות אבל חייבים להודות שהבחורה לא הכי טובה במציצה...סיימה את המציצה מרצונה החופשי נשכבה על הגב הרימה רגליים והזמינה אותי פנימה כשהכוס שלה בולט החוצה (שוב אחד הנופים היפים!! ) שמה את רגליה למעלה נשענות עלי והתחלתי לפמפמם אחרי כמה דק של פימפום התעייפתי ובקישתי שתעזור לי עם היד...אמרה שאין בעיה הביאה חומר סיכה אמרה לי לעמוד התיישבה והתחילה בשיפשוף אינטנסיבי...כעבור כמה הקרקס הגיע לעיר :]
סה"כ אני רוצה לומר שהיא הבחורה שהכי נהנתי איתה מכל בנות לה גארדיה (אור,קלאודיה) שביקרתי בעבר...הייתה הכי נחמדה,ללא ספק הכי יפה,ואחלה סקס!
דירוג במספרים
יופי:8 (בגלל החזה סיליקון שאין מה לעשות אבל מרגיש קשה מידיי!!! עבודה לא כל כך טובה חח כנראה רופא צ'כי )

אופי: 9 אחלה יחס, נשיקות קצרות אני לא רוצה יותר מזה, כשאני הולך לבחורה אני לא מחפש אהבה אני צעיר ומחפש סקס טוב...אבל כמובן כל אחד ומה שהוא מחפש!

תחת: 10!!!
שבלול: 10!!!
וזהו לא עולות לי עוד קטגוריות :]

רק רוצה להוסיף שלפני שהלכתי אליה אמרתי לעצמי בראש שאני אחסוף כסף ואני אלך לתיקתוקיה אז נכנסתי לאתר דרך הפורום והפרסומת הראשונה שראיתי צילצלתי הגעתי לירקון 72...כשהתקשרתי הבטיחו לי 40 דק 2 אקטים אמרתי ואי מגניב חיסכון של 100 שח,שוב פה אני רוצה להדגיש שאני צעיר והמאייה הזאת מאד משמעותית לי!
עליתי נכנסתי חח ראיתי תערבים שיושבים שם את הבנות שיוצאות מהחדר עטופות במגבת אמרתי לעצמי אוקיי חח אני חייב לעוף מפה
ומיד חזרתי לדרכי המקורית בלה גארדיה :]
סה"כ הייתה אחלה חוויה אתמול pukun2009-12-12 0:23:40
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”