מי זאת הנילי הכוסית הזאת מתמונות אמיתיות?
11לא נותנת לגעת יותר מידי. בקיצור אל תתנו לתמונות להטעות
אתכם. אמנם רזה וגבוהה אבל חרא זיון.
כ
מחזה נורא
שד ימין רב עם שד שמאל
ק"מ רווח
[/QUOTE]
דווקא נראה מאד שימושי, אני יכול להחנות את האופנוע בין הציצים שלה, הם בטוח יתמכו בגלגל הקדמי כמו ליפט של מוסך
גם אני לא מחובבי הסיליקון, בטח לא כשהעבודה כל כך גרועה, זה ממש נראה על הפנים.
13 תגובות בלי דיווח רציני אז כנראה שהגיע תורי לדווח. נילי הנ"ל פתחה את הדלת בשמלה, בחורה גבוהה משמעותית, רזה ודקה כשהחזה מאיים להתפוצץ החוצה. לפחות החלק הראשון של התיאור שלה בלינק הבית נכוןhttp://www.sexforfree.co.il/xex/xex_0574443111/sexy_10.html
(הכוונה לחלק שכתוב "בעלת דיבור רך עדין ומתקתק") יש לה מראה שיקי עם השיער ארוך חלק שלה + הגובה והגוף הרזה, תוסיפו את הסיליקון (שהסתבר בסופו של דבר כאגוז קשה) ויש לכם מלכודת דבש אמיתית.
350 שח החליפו ידיים אחרי שסוכם על 2 אקטים במסגרת 40 דק' (איזה טמבל יצאתי) גם סיכמנו שאם אני נקי המציצה תהיה בלי קנדום. כשיצאתי מהמקלחת היא חיכתה לי בפתח פרשה מגבת על הרצפה כדי שלא ארטיב את ההול כל זה כשהיא עדיין לבושה (לא מתפשטת ומחכה ערומה במיטה כמו רוב הבנות) והתחילה לעזור לי להתנגב כשהיא כורעת על הרצפה ומנגבת את רגליי (מחרמן מאד) זה הביך אותי טיפה וביקשתי ממנה להתפשט בזמן שאני מתנגב בעצמי. small talk ונשכבתי פרקדן כדי לאפשר לה להפעיל את כישוריה עליי. כל השטיקים הרגילים של חירמונים ליטופים ונשיקות עדינות מלמטה עד למעלה ומהצד עם מסז ציצים אבל בלי שמן שלוו במציצה שהשתפרה רק אחרי שביקשתי שתפעיל לחץ עם השפתיים על כל הגזע נסיונת לנשיקות צרפתיות נהדפו בדיפלומטיות מירבית של הסטת הראש עדי כדי נשיקה מרפרפת על זויות השפתיים. בקיצור עומד לי כמו טיל ואחרי איזה 10 דקות כשהיא חוזרת למצוץ היא מלבישה לי את הגומיה תוך כדי מציצה מתלבשת לי על הזין ופוצחת בדהירה על הכלי. הקוטר של הכוס נחמד מאד ולא הולכים שם לאיבוד. לקחתי בחשבון שאם אני ממשיך ככה עם המראה הזה מולי אני משפריץ תוך רגע אז יצאתי ממנה והעברתי אותה לשכיבה (טעות !) הייתי צריך להשפריץ כמה שיותר מהר בשביל לא להתבאס בסוף. אחרי שעברתי לנשק אותה ולחמם אותה (סיליקון קשה מדי אבל נראה סקסי) מספר דקות כדי להירגע המשכתי לפמפם אותה בדוגי (אחחחח איזיה מותניים צרות ורגליים ארוכות) עד שהנקטר הלבן התפרץ החוצה בלי לקבל מראש את אישורי. יאללה למקלחת ושתייה חמה מחכה לי ליד המיטה, המשכנו לדבר ואז הפקידה המעצבנת מתקשרת (לא שמתי לב שהזמן כבר כמעט נגמר ) ביקשתי לעשות אחד נוסף זריז (תלמדו מהנסיון המר שלי ואל תמרחו זמן יקר) חימומי קנה ונישקוקי גוף, מציצה וביקשתי להשתמש בשמן על ישבנה (לא גמירת פלחי ישבן מלוקסרת אלא רק לחימום) לא התלהבה מעיניין השמן על הטוסיק אבל הסכימה. שיפשופים שמביאים אותנו חזרה לחליפת ההגנה ואני שוב מפמפם ללא הכרה אך לא גומר. לזכותה יאמר שגילתה סבלנות ושיתפה פעולה עם החלפת תנוחות לפי השגעונות שלי, מסיונרית, על הצד ורכיבה נוספת עד שברגע שלפני הרגע הקריטי היא קמה מעליי ומפסיקה את האקט כדי לקחת את הטלפון שלה ולחייג לפקידה.
"מה את עושה ?" שאלתי, מודיעה לפקידה שתרשום לנו עוד כניסה של 350 כי כבר עבר הזמן.
????????? בדקתי ובאמת עברו להם 50 דק' אז גלשנו קצת, מה קרה???? למה לא להציע את האופציה של שעה מלאה בתוספת 150, למה צריך לשדוד אותי ב350 שח נוספים שלא היו לי? אמרתי לה "לא נורא" וניגשתי להתקלח ולהסתלק בזריזות תוך 5 דק' שלא יחייבו אותי בתשלום נוסף. סה"כ שהיתי אצלה 55 דק' במקום 40 שסיכמנו וגמרתי רק פעם אחת אם רק היו עוד כמה דק' נוספות יכולתי לגמור שוב ולצאת מרוצה.
לסיכום הרגשות די מעורבים כי מצד אחד כן זיינתי כוסית עם כוס צר למרות שהסיליקון קשה. היא באמת הייתה נחמדה ופעלתנית והרעיפה לא מעט מחמאות (כן הייתה כימיה) עד אותו רגע מקולל שבו היא השאירה אותי עם תאוותי בידי והחליטה לקום להתקשר.
מוסר השכל: למי שמעוניין בשני גמירות לא לבזבז אף שנייה או לחליפין להזמין מראש שעה ב 500 שח.
האם אחזור אליה? לא יודע אם אתגבר על הביאוס של הדקות האחרונות אתם תעשו מה שטוב לכם.
אגב,
אני, אישית, חושב שהמדווח דווקא אשם.
אתה לבד אמרת, שבסך הכל נהנית והיא שיתפה פעולה עם כל שיגיונותיך.
כבר ידעת שאתה בלחץ של זמן, כי הפקידה התקשרה.
לכן, אתה צריך להיות עם האצבע על השעון, אם אתה רואה שאתה חורג מהזמן, אז פשוט תציע תוספת.
כמו שלא היית רוצה שיוציאו אותך לפני הזמן, ככה אתה צריך לדאוג שלא לגזול מזמנה, מעבר למה שסוכם מראש.
הבנקאי.
נראה לי לפי התמונות והתאור שזאת או שחר מריב"ל 13 או נטלי מאותו מקום.... יש מצב?
לא נראה לי כמו נטלי מהריבל
היא הייתה יותר כוסית
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”